Ér engem hátrány ha munkahelyen nem adnak jelenlétit, amit kitölthetek?
Próbaidőn vagyok, viszont már 1 hónapja vagyok vendéglátásban egy cégnél. 13 dolgozó közül 12 vezeti, egyedül én nem. 3szor kértem a főnökét már, mindig mondta, hogy majd kapok. De aztán láttam hogy hónapokkal előre megirta a többieknek már, szóval én úgyse férek rá, hónapokkal később sem. A többieket megkérdeztem, ugyanazt mondják mint a főnök, hogy nem muszáj vezetni, és örüljek neki, igy nekem legalább kevesebb dolgom van. Törvény szerint utánaolvastam, hogy mindenkinek kell vezetni, mert birság érheti a céget. Engem ez különösebben nem érdekel. Engem a témának az a része érdekel, hogy a jövőben az adózással vagy bármivel kapcsolatban érhet engem hátrány, probléma, ha a munkahelyen mindenki vezeti a jelenlétis lapot egyedül én nem? Még ha többször kérem akkor se adnak? Furcsa ez nekem.
Köszönöm ha segit valaki
12 év alatt nem vezettem sehol.
Ezzel együtt ha valaha igazolnod kell, hogy mennyit dolgoztál, pl. mert elszámolási vita van, hiányozni fog.
Viszont a munkáltatót vágják meg először, ha nem vezette, úgyhogy annyira nem érdeke neki se ezzel trükközni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!