Ha valaki kér béremelést,de nem kap majd felmond pár hónappal később, miért sértődnek meg rá a vezetők?
Nem vagyok túlságosan ambiciózus személyiség , ezért nem is váltogattam annyit az állásokat, mint a korombeliek.
Felvettek az első munkahelyemre,oda, ahol gyakornok voltam, meg amiből a diplomamunkámat írtam, azóta ott voltam.
Közben megházasodtam, gyerekem is lett, házépítés projekt is futott
Viszont, az árak elszálltak, a hitelt fizetni kellett, meg a gyerek 2 éves kora után nagyon kis csekély anyasági támogatás jár.
A boltban meg még pár hónapja 7000 forint volt egy sajtkorong.Akkor mondtam, jó, ebből elég.
Először bementem a főnökömhöz fizetésemelést kérni, elmondtam az okokat, meg,hogy, amit kapok nem versenyképes, meg régóta ott vagyok, eddig sikeresen zártam a projekteket is."Sajnos nem tud segíteni". Mondtam, akkor keresek más helyet.Erre nem volt válasz.
Aztán, 2 hónapra rá találtam állást, de elég jót, szerintem az új fizum van akkora, amekkorát a felettesem kapott vagy legalább közel annyi.
A felmondási időm alatt, úgy néztek rám, mint a véres rongyra, köszönni alig akartak és szinte mindennemű kommunikációt mellőztek.
Például ebédelésnél, amikor én a csapattal ültem nem HO-s napon, akkor a főnök nem ült oda, míg előtte minden alkalommal.
Miért kell ezen megsértődni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!