Ezzel a fajta hobimmal másodállásba vagy akár főállásba hogyan lehetne dolgozni és mit ?
Néha szeretek újításokat , új ötleteket , eszméket,elméleteket csinálni , kitalálni és ezzel a féle szokásommal mert valahogy bennem azt hiszem szokássá vált hogyan tudnék pénzt keresni ha sokat nem is de valamennyit.
Köszönöm
Ha ez egy troll kérdés, akkor becsülöm a kreativitásod, mert zseniális.
Ha viszont komoly, akkor félek tőled.
#3 kérdező kerek egész mondatokat írj.
Ezeket úgy hívják hogy szakértők. Ha üzleti tanácsot akar valaki akkor nem egy random embernek a véleményére kíváncsi az ember hanem egy olyan illetőjére aki nap mint nap azon a területen dolgozik.
"Ezzel a fajta hobimmal..."
Kár, hogy nem árulod el, hogy milyen fajta.
Kérdező megint csak ötlete mindenkinek van. Én is örülnék ha BPn a közlekedési lámpák okosabbak lennének vagy ha az üllői úton lévő biciklisávot rendesen megcsinálták volna de nem vagyok közlekedési mérnök és a kutyát nem érdekel ettől kezdve az ötletem.
Ha tanácsadással akarsz foglalkozni akkor értened kell az adott szakterülethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!