Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki munkanélküli az miből él?

Aki munkanélküli az miből él?

Figyelt kérdés
Egy egy állásokra akár hónapokig is tart mire felvesznek valakit, vagy mondanak valamit vagy nem. De addig is élni kell valamiből. Én is munkanélküli vagyok, és nincs megtakarított pénzem sem, mert egy csomó elment az alberletekre.
2023. szept. 5. 16:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
4%
CSOKbú
2023. szept. 6. 11:41
 22/23 anonim ***** válasza:
78%
19# hány hónapra van félretett pénzed? Nem mindegy ám. Pillanatok alatt kerülhetsz olyan helyzetbe hogy hopp, és nem vesznek fel sehova hónapokon keresztül. (Nem 3-5 hónapra gondolok)
2023. szept. 6. 14:16
 23/23 anonim ***** válasza:
85%

Most vettem lakást úgyhogy csak 3 hónapnyi.

Jelenleg van munkám de időnként így is beugrom árut pakolni, hogy tudják létezem és mehessek többet ha megszorulnék.

2023. szept. 6. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!