Milyen a benzinkúton dolgozni éjszaka?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Holnap kezdek új munkahelyemen a MOL benzinkúton és leginkább arra lennék kíváncsi, hogy hogy telik egy átlagos nap a dolgozók számára? Mivel 0-24 és kút, ezért két műszakba fogok dolgozni.Egyik héten reggel 6tól este 6ig, másik héten pedig este 6tól reggel 6ig.Éjszaka mekkora ott a nyüzsgés?Van egyáltalán vevő?És ha nincs, akkor mit kell csinálni 12 órába??2023. szept. 4. 14:47
11/23 A kérdező kommentje:
Nem gondolnám.Első héten biztos nem.Múlt héten voltam állásinterjún, akkor délután 2-en voltak kint és 5 eladó volt bent.Csodálkoztam is, hogy minek vannak bent egyszerre ennyien.
2023. szept. 5. 05:03
12/23 A kérdező kommentje:
Megkaptam a választ....K*urva kaki.Még az első műszaknak sincs vége, de már fel akarok mondani
2023. szept. 5. 15:27
13/23 A kérdező kommentje:
Konkrétan beléptem az ajtón és már kasszáznom kellett, de mindent nekem kell kitalálni.Egyszer elhadarták aztán cseszegetnek, ha nem megy még kibeszélnek és még csak nem is a hátám mögött.
2023. szept. 5. 15:34
14/23 anonim válasza:
Részletesebben, mesélj mi volt?
15/23 A kérdező kommentje:
Hazaérek mesélek
2023. szept. 6. 15:13
16/23 A kérdező kommentje:
Lényegében annyi, hogy tegnap már az első pillanattól kezdve cseszegettek a kollégák.Én azt hittem, hogy max a vevőkkel lesznek gondjaim, erre kiderült, hogy nem is a vásárlókkal, hanem a kollégákkal lesznek komoly gondjaim.Ezek a gondok annyira komolyak lettek 2 nap alatt, hogy jeleztem is a főnöknek, hogy köszönöm a lehetőséget, de ennyire alpári, ostoba és flegma emberekkel egy percet sem akarok tovább dolgozni.Az első pillanattól kezdve irreális dolgokat vártak el tőlem.Pl.kávéautomata.Van kb 10 féle kávé funkció és amikor szépen megkértem, hogy magyarázzák el, hogy mi micsoda, mert kicsit sem volt egyértelmű, akkor azt a választ kaptam, hogy hogy akarok itt dolgozni, amikor még egy kávét sem tudok lefőzni.Folyton kinevettek és kibeszéltek, de nem csak a hátam mögött, hanem konkrétan előttem is.És még mielőtt valaki azt írná ide, hogy hát akkor biztos velem van a baj.Nem!!!!!Ma több vásárlónak is odaszólt kedves ex kolléganőm flegmán, szerencsére voltak, akik helyre is tették szépen.Pl.Bejött egy aranyos fiatal pár.Kértek hot dogot elmondta nekik a munkatársam, hogy melyik csípős és pár perc múlva megkérdezték teljesen udvariasan, hogy akkor melyik is a csípős.És erre a munkatársam konkrétan leüvöltötte a fejüket, hogy 3 másodperccel ezelőtt mondta el.Ilyenek voltak többek között.De kibeszélik kb.az összes vásárlót és még egymast is.+Nagyon ostobák.
2023. szept. 6. 20:39
17/23 anonim válasza:
Pfuu, ez tényleg bunkó banda.
Én biztos visszaszóltam volna az eladónak hogy "lehet hogy 3 másodperce mondtad el, de én most kérdezem!" 🥳
Szólj a főnöknek hogy bunkózott a vevőkkel a kollegina.
Ez nem egy egyszerű flegmaság. Vendéget így nem szolgálunk ki.
Minden helyen van egy ilyen csőcselék, azt kell onnan eltakarítani mert az mérgezi az egész közeget.
Úgyhogy nyugodtan szólj és mondd ezt el így a főnöknek. Nem jön le hülyén, mert nem a te személyes sérelmed, hanem fültanuja voltál ahogy beszél a vendégekkel.
18/23 anonim válasza:
Szia! Amúgy nekem annyi kérdésem lenne, mint egy talán leendő benzinkutasnak, hogy hogyan alakul az ki, hogy kinek kell kint lennie és kinek bent? Ezt egymás közt beszélitek meg? Ha én vagyok a kinti ember, tényleg folyton kint kell állni, ha egy db kocsi se jön? És pl. mi van, ha valaki tankolás után fizetés nélkül akar lelépni? Tényleg nem lehet rendőrt hívni, hanem az én pénzemből vonják majd le? Azt is, ha lopnak a shopban? Szóval ilyen dolgok érdekelnének, hogy mennyire állnak mellém, ha valami gáz van…
19/23 A kérdező kommentje:
Hát figyelj én a saját tapasztalatomat tudom megosztani veled.Nálunk nappali műszakba 3an voltunk a shopban (éjszaka csak ketten állnak a kasszába)és egy állandó ember volt kint.Az a srác, aki kint volt ő 8 órában dolgozott és igen lényegében csak wcre jött be.Mi a shopban 12 órába voltunk.Minden bizonnyal olvastad a tapasztalataimat.Mivel a város legforgalmasabb kútjáról beszélünk így volt itt kávékiszolgálás és hot dog is.Ilyen gyanítom nem mindenhol van, de ez miatt sokkal több volt a munka.A lopásról annyit, hogy itt ahol én dolgoztam minden négyzetméteren volt kamera, tehát még csak meg sem próbálkoztak fizetés nélkül elmenni.Ha gáz van a kollégákra ne számíts, bár ez is csak személyes tapasztalat.De tény, hogy nem a legértelmesebbek dolgoznak a kutakon
2023. szept. 16. 18:41
20/23 A kérdező kommentje:
Ha gondolod írj privatot, ha még valami érdekel
2023. szept. 16. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!