Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy cég megkért, hogy reklámoz...

Egy cég megkért, hogy reklámozzam a termékeit, cserében fizetnek érte, mennyit lehet elkérni egy ilyen együttműködésért?

Figyelt kérdés
Ez lesz az első együttműködésem, mondták, hogy én szabjam meg az árat, de fogalmam sincs mennyit kérhetnék el érte, túl keveset sem szeretnék mondani, de elszállni sem szeretnék, hiszen még kezdő vagyok…

2023. aug. 31. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nekik ennyire mindegy, én biztos nem mondanék keveset. Legfeljebb lealkudja.
2023. aug. 31. 11:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Milyen termék? Milyen cég? Hol kéne reklámozni? Mennyiszer? Hány követőd van? Stb, stb...
2023. aug. 31. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb 30 faktortol fugg, amibol egyet sem sikerult megosztanod, igy annyit tudok mondani: attól függ!
2023. aug. 31. 11:41
 4/5 anonim ***** válasza:

"Amennyit nem szégyellsz"...

Szerintem nem számít, hogy kezdő reklámozó vagy. Inkább pont, hogy az első a nagyobb dobás.

2023. aug. 31. 13:43
 5/5 Baluba ***** válasza:
Milyen platformon, hány követőt fogsz elérni?
2023. aug. 31. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!