Mennyi nettó fizetésre számíthatok körülbelül?
Pályakezdő vagyok, és úgy tűnik, hogy sikerül elhelyezkednem.
Az alapbérem br. 330.000Ft.
1, Erre jön még rá éjszakai pótlék. Hetes váltásban dolgozom, 1 hét délelőtt, 1 hét délután. A délutános műszakban 18:00-tól 22:00-ig lévő időszakot fizetik, tehát 4 óra, ami azt jelenti, hogy 40 óra pótlék jár erre (10 nap délutános 1 hónapban). Mennyi plusszal számolhatok az alapbérem mellé?
2, Lakhatási támogatásként br. 100.000Ft-ot sikerült megigényelnem. Ez ugye már most is érvényben van? Nem kell 3 hónapot várni rá, míg letelik a próbaidő? (határozatlan idejű szerződés), illetve hogy kell ezt most értenem?
A br. 330.000Ft alapbérem mellé jön br. 100.000Ft + műszakpótlék (kalkuláljunk br. 450.000Ft-tal). Ez a 450.000Ft-ból vonják le az adókat, vagy külön számolják a lakhatási támogatást és abból külön vonják le?
Tehát 1, számoljak br. 450.000Ft-tal
vagy 2, számoljak br 350.000Ft-tal (alapbér + pótlék) és br. 100.000Ft-tal?
Remélem érthetően sikerült elmagyaráznom..
Sajnos sok lehetőségem nincs.. Pályakezdőként meg főleg.
Az egész nyarat álláskereséssel töltöttem, és a környékemen semmi nincs konkrétan, ezért is kell az albérlettámogatás.
Szó szerint ugyanabban a helyzetben vagyunk. Nekem is albérlettámogatás kéne + élhető fizetés pályakezdőként. Ezzel kapcsolatban írtam a 320-340-es alapbért.
Az alatt inkább itthon maradok.
Igazad van, nem a legtöbb, amit ajánlottak, de e mellé jár 28 ezer cafeteria, illetve elég sok kedvezmény különböző szolgáltatásokra + itt a szakmámban helyezkedek el.. A próbaidő után nőni fog a bérem. Informatikai részlegen leszek, és tudom azt, hogyha nem helyezkedek el most ilyen területen, akkor később jogosan fogja azt mondaná a munkáltató, hogy "Hát mit csinált X évig, ami miatt nem helyezkedett el?"..
Itthon maradni nem szeretnék. Lehetne jobb is, de ez még mindig jobb a semmittevésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!