Mit tegyek ha beregisztráltam az onlineallas.com-ra és visszaszeretném csinálni az egészet? Most olvastam róla interneten, hogy mi ez..
Figyelt kérdés
2023. aug. 25. 13:35
2/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de szerintem egyértelmű, hogy olyan emberektől kérdezem ezt, akik tudják hogy mi ez az oldal.
2023. aug. 25. 14:03
3/7 anonim válasza:
Chat operátor...csak nem szexchatre?
4/7 A kérdező kommentje:
De igen, de nem tudtam, hogy az…
2023. aug. 25. 15:41
6/7 arpi1969 válasza:
“Az volt a legjobb döntés az életemben, hogy chat operátorrá váltam. Megadta nekem a szabadságot, hogy akkor és onnét dolgozzak, ahol és amikor nekem jó és én határozom meg a saját fizetésemet!”
— Kovács Zsófia, hivatásos Chat Operátor
Profi weboldal egyetlen szó nincs szexről vagy erotikáról, csak a jó fizetés és könnyű munka azaz 200 sms havonta vagy valami hasonló. komolynak látszik, személyi igazolvány ellenőrzés 3. fél által meg ilyenek. nagyon szép komoly oldalnak van megcsinálva semmi sem utal arra hogy átverés, esetleg csak az, hogy túl sokmindent ígérnek és semmi konkrétum nincs megadva a melóról
7/7 arpi1969 válasza:
- Kovács Zsófia, hivatásos Web Criminal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!