Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora fizetési igényt...

Mekkora fizetési igényt lehetne mondani egy ilyen pozícióra?

Figyelt kérdés

Régóta dolgozom egy cégnél, most felajánlottak egy másik pozíciót, ami több felelősséggel és munkával is járna.

Egyelőre a pénz még kérdéses, de nekem ettől függne, hogy elvállalom-e vagy sem.

Egy viszonylag nagy üzemnek az egyik felét kellene vezetni, nagyjából olyan műszakvezetői szinten. 2 műszakos munka, én lennék az egyik műszak főnöke. A másik vezető elvileg nettó 400 körül keres, viszont nekem a mostani munkám egy része is megmaradna valószínűleg.

Ti mennyit kérnétek REÁLISAN ezért a munkáért?

Nettó 450-re gondoltam első sorban, szerintetek ez sok vagy lehetne még többet is kérni?

Elvileg a másik műszakvezető órabérben dolgozik, de én inkább afelé hajlok, hogy fix bért kérjek (elméletileg lehetséges ez).

2023. aug. 25. 13:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%

Ha tudod hogy 400 nettót keres a másik műszakvezető akkor kérhetsz kicsit felé.

Mondjuk ez a vezetői pozíció és mellé megmarad a saját munkád is elég vicces. Nem tudom hogy kivitelezhető.

2023. aug. 25. 14:19
 12/22 anonim ***** válasza:
42%

Figyi, én pont azt írtam le, hogy nem ismerem a helyzeted és tegyél egy olyan bérigényt, ami szerinted reális és hogy nem gáz ha picit fölé lősz.

Az IT bér kommentet az 1es válaszolónak írtam és utána te kezdtél el kötekedni, azért írtam le a kezdőbérem.

Bármilyen statisztikát ide belinkelhetsz, hogy a ksh szerint mennyi az átlag kereset, meg ilyenek, de az IT köztudottan jól fizet. Igen, a kezdő fizetés is bőven átlag felett van országosan.

Ha téged ez a tény zavar, akkor gyere te is az ITba.

Ebben a helyzetben te generálod a vitát.

2023. aug. 25. 14:22
 13/22 anonim ***** válasza:
75%

Egyetértek a kérdés feltevőjével, le lehet pontozni, tőlem akár nullára is.

Ez egy normális bér, a munkájához illő. De itt a gyakorin, fittyet hányva az összes hiteles statisztikának, mindenki átlag bére fél millió, egy év múlva pedig másfél misi. Irigylem őket. Jah, nem.

2023. aug. 25. 18:09
 14/22 anonim ***** válasza:
70%

13-as nem mindenkié, itt úgy látom IT-val kapcsolatban írtak a válaszolók, ott valóban így van.

Mondjuk én sem értem, hogy akkor minek kell megkérdezni idegen embereket, ha tudja, hogy neki kb. mennyi reális és úgysem fog többet kapni. Most ha itt 3-4 random gyakoris válaszoló azt mondja, hogy kérjen 600-at, akkor hétfőn bemegy és kér 600-at, vagy mi értelme a kérdésnek?

2023. aug. 25. 18:19
 15/22 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért nem értem miért jönnek az IT fizetésekkel. Leszarom az IT béreket és nem ez volt a kérdés. Feltettem egy normális kérdést és folyton jönnek ideböfögni az idióta válaszokat. Nyugodtan át lehetett volna ugrani ezt a kérdés, nyilván olyanokhoz szól akik hasonló pozícióban vannak, hogy nagyjából mik a realitások. Ha ITs lennék meg tudnám nézni bárhol a reális béreket, ezeknél a munkáknál eléggé nyilvános és jól nyomon követhető hogy mire mennyit fizetnek kb.
2023. aug. 25. 18:41
 16/22 anonim ***** válasza:
29%
Tehát ha beírja ide néhany random ember, hogy 600 a reális, akkor 600-at fogsz kérni? Ha meg azt mondják, hogy 450, akkor 450-et? Vagy mi a célja a kérdésnek?
2023. aug. 25. 19:26
 17/22 anonim ***** válasza:
12%

"Nettó 450-re gondoltam első sorban"

Hát ha annyit akarsz műszakvezetőként keresni mint a húgom a Gobuda centerben Óbudán egy ruhaboltban diákmunkásként árufeltöltő pozícióban akkor hajrá

2023. aug. 26. 02:20
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Vállalnám. A vezető tapasztalat később aranyat ér.
2023. aug. 26. 08:14
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
A minap olvastam hogy Magyarországon a nettó medián bér 312 ezer Ft. El ne hidd ezt a sok 800 ezres fizus dumát. A gyakorikerdesek kommentjeinek nagy része kamu
2023. aug. 27. 00:32
 20/22 anonim ***** válasza:
73%

"Nettó 450-re gondoltam első sorban"

Hát ha annyit akarsz műszakvezetőként keresni mint a húgom a Gobuda centerben Óbudán egy ruhaboltban diákmunkásként árufeltöltő pozícióban akkor hajrá

Azt azért megnézném, lehet ott van valami más bútyi is.

2023. aug. 27. 11:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!