19-20èves fiatalok többsége miért megy már dolgozni főállásban dolgozni szerintetek középiskola után szerintetek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 22. 15:21
1/8 anonim válasza:
Gondolom nem akarnak hajléktalanná válni.
2/8 anonim válasza:
Mert a szüleik a gyk családi kategóriájában írogatnak. Ott teljesen természetes, hogy a gyerek húzzon a francba és tartsa el magát...
3/8 anonim válasza:
Elég nagy butaság. De hát sokan buták. Vagy olyan nyomás van rajtuk ami ebbe az irányba viszi őket, ez esetben persze idővel bízom benne hogy továbbtanulnak.
4/8 anonim válasza:
Nem akar avagy nem tud továbbtanulni. Az sem utolsó szempont, hogy a szülők képesek finanszírozni a továbbtanulást avagy sem.
5/8 anonim válasza:
Szerintem a 25 éven aluliak SZJA-támogatása miatt is megnőtt azon fiatalok száma, akik érettségi után dolgozni mennek. Jobb esetben még tanulnak, csak levelezőn/estin.
6/8 anonim válasza:
19-20 evesen mar sokaknak van egy szakmaja. Miert ne mehetne? Kell neki a penz es galadni akar az eletben, nem akar vagy nem tud, nem alkalmas a felsooktatasban reszt venni. Nincs ezzel gond, utolag en is jobban jartam volna igy, mint a foiskolas evekkel.
7/8 anonim válasza:
Bárcsak én is dolgoztam volna már. Utáltam az egyetemet, gyakorlatilag hatalmas károkat is okozott az életemben.
8/8 anonim válasza:
Hát többségben az megy el (főállásban) dolgozni aki nem tanul tovább. Ha van egy szakmád amit egy szakközépiskolában/szakmunkásképzőben megszerzett az illető és el tud helyezkedni normális fizuért akkor miért ne?
Ha valakinek nincs szakmája és nem tanul tovább az szívás, mert az opciók száma jóval kisebb lesz. Ez egyrészt lehet amiatt mert nincs pénz egyetemre, esetleg nincs meg a szükséges ész hogy egyetemre menjen, vagy fogalma sincs az illetőnek hogy merre tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!