Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » NI Hungary - Technical Support...

NI Hungary - Technical Support Representative - állás mennyit fizethet?

Figyelt kérdés

Ha van 2 év angol helpdesk tapasztalatom?

NI-nál mennyire támogatják a remote munkavégzést?

2023. aug. 20. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A Covid alatt mindenki otthon dolgozott, azóta már elvárják, hogy időnként bemenj (legalább is ezt hallottam, mert én azóta leléptem onnan). Full remote szerintem esélytelen.

Fizetésben nem szeretnek elszállni, de elhitetik veled, hogy milyen jó fizetésed van, TSR pozira szerintem olyan bruttó 600 max.

2023. aug. 20. 15:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Első: ez nem informatikus pozi - ez egy ügyfélszolgálati állás.

Mostanra kiment a divatból a HO. Nálunk az volt Covid idején, még utána is ki lehetett kérni a 100% HO-t mindenféle különösebb ok nélkül, de mostanra már nem adják meg. Fel is hívta rá a figyelmet a HR, hogy ne reklámozzuk így a pozikat ('bring your buddy' referral program) mert már nincs HO.

Bruttó 400 max 500e. Nettó 300e körül adnak, ami műszakpótlékokkal, SZÉP kártyával elérheti a 350-et is.

Én ebben dolgozom 6+ éve.

2023. aug. 26. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja, hogy már ennyire szar lett a cég, hogy hibrid sincs? Még jó, hogy leléptem. Én meg voltam róla győződve, hogy a 4 évvel ezelőtti bruttó 400-am jó fizu (IT), aztán leléptem és rájöttem, hogy dehogy. Most négyszer annyit keresek.

Az NI akkor halt meg, mikor Dr. T nyugdíjba ment.

2023. aug. 26. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:
leven hogy ez egy hagyomanyos call centeres munka amit barki elvegez akinek van egy erettsegije (talan az sem kovetelmeny) igy egyenerteku lehet egy gyarban 3 muszakban dolgozo operatoreval. csak kenyelmesebb. netto 220-240
2023. aug. 27. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!