Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek mennyire lehet...

Szerintetek mennyire lehet biztosra venni ezt a munkát?

Figyelt kérdés

Kérdezték, hogy mikor tudok kezdeni? Meg hogy van-e más állás ahonnan ajánlatot várok? A bérre mondták, hogy nagyjából reálisat lőttem be a bérigénynél. Ha rám esik a választás kapok ajánlatot.

A HR-es csaj azt mondta, ha nem kapok visszajelzést akkor érdeklődjek telefonon. De már voltam nagyon sok interjún és általában azt mondják, hogy értesítünk akkor is ha nem. Aztán nincs sose válasz.

Minek akarná, hogy hívogassam ha már fixre veszi hogy nem vagyok alkalmas? Meg akkor azt sem kérdezné, hogy más állás lóg a levegőbe vagy sem.

2023. aug. 16. 23:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez nálam azt jelentené hogy vagy max 1-2 jelölt van még, vagy várnak a leokézásra.

Hát figyi minden akkor fix amikor aláírod a szerződést, addig ha van más csináld. Ha nem jeleznek vissza akkor 1 hívás nem a világ vége.

2023. aug. 16. 23:36
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem is az, hogy 1 hívással van gond.

Hanem most vagyok ott, hogy elfogyott a pénzem teljesen és sürgős lenne.

2023. aug. 17. 01:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alapján amit leírtál egyáltalán nem lehet biztosra venni a munkát, sőt az hogy a HR-es hölgy azt mondja hogy hívd őket ha nem kapnál visszajelzést az inkább utalás, hogy úgysem fogsz kapni visszajelzést.
2023. aug. 17. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!