Van esélyem bármilyen tesztelői karrierre ilyen előzményekkel?
Kb. 4-6 éve dolgozom belépő szintű ssc-s pénzügyi állásokban (az első szerintem csak részben volt az.) 3 ilyen jellegű helyen voltam és mind a 3-ban volt tesztelős feladat, UAT, új tool bevezetése kapcsán. Igazából semmilyen elméleti tudásom nincs az egészről és munka közben sem tapasztaltam senki részéről. A kérdés csupán annyi hogy lenne-e értelme ezt jobban kitanulnom, megcsinálnom az ITQSB-t vagy hasonlót, kidomborítanom ezt a vonalat a CV-mben és konkrétan tesztelős munkákra jelentkeznem vagy semmi esély, telített a piac, zéró tapasztalatnak számít amit leírtam.
Sok energiát csak akkor tennék bele ha valóban ez a jó út a továbblépesre, mert sok egyéb ötletem van még az önképzésre.
Reális, kifejtős válaszokat nagyra értékelem.
Van esélyed teszelőnek menni.
Viszont mivel inkább az üzleti vonalat viszed jelenleg, így testmanager és manuális tesztelő inkább az, ami szóba jöhet. Ez utóbbi kb a szellemi segédmunka, rémesen unalmas.
Köszi! Ha jól sejtem fizetésben is a szellemi segédmunka és abból is a belépő szint ami esetemben reális (lenne.)
Amin még gondolkozok és találtam is ilyen lehetőséget az szakmán belül maradni még több teszteléssel.
3.
Mennyit keres egy kezdő manuális tesztelő?
Bruttóban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!