Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az mennyire oké, hogy 15-20...

Az mennyire oké, hogy 15-20 ezer Ft tudok félre rakni egy hónapban ?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem megy több.. így hogy veszek házat, cserélem le a kocsim jobbra ? Viszi a pénzem az albérlet, mi ilyenkor a teendő ? Kétségbe vagyok esve 33 F. Barátnőm lehet egyáltalán így ?

2023. aug. 9. 17:09
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
82%
#20: A saját matekod sem jön ki, továbbra sem.
2023. aug. 10. 11:59
 22/36 anonim ***** válasza:
83%

Hahaha nekem is volt 20 évesen olyan álmom hogy PUA-ként szürcsölöm a koktélt Miami beach-en 😅 Csak aztán nem jött össze 🤣🤣🤣

A mostani álmom (egykorúak vagyunk) hogy végre egyszer legyen egy hónap amikor nem a kicseszett aprópénzből kelljen az utolsó napokon összeszedni 2 fej hagymára meg 10 tojásra valót aztán drukkolni sorban állás közben hogy ne mérjenek 5 Ft-tal se többet 😅 Számlák időben befizetése régóta felejtős, a fogorvosom azt se tudom él-e még 🤷‍♂️

Pedig nem a postán dolgozok de egy éve ez megy, a nyomor... minél jobban hajtok annál kevesebb időm jut akár takarékoskodni akár jobban fizető meló után nézni...

Úgy néz ki ki is rúgnak úgyhogy probléma megoldva...

Csajom van de ő is csak beszól ha nem készülök el időre...

Tűzz ki értelmes célokat, növeld a bevételeidet, és ne azon kattogj "mit értél el", ezek mind-mind látszat célok... főleg az éhezés árnyékában 🫤

2023. aug. 10. 16:22
 23/36 anonim ***** válasza:
31%
Nem tudom mikor volt utoljára olyan hogy 10 ezer forintot csak úgy "eltettem" és nem költöttem el már ugyanannak a hónapnak a végén... 2018 talán 😆
2023. aug. 10. 16:24
 24/36 anonim ***** válasza:
30%
Ehhez külföldre kéne költözni. Saját lakásod lehet, hogy ott sem lesz, viszont önkormányzati bérlakást kaphatsz, ami nem olyan drága, mint nálunk az albérlet és nem tesznek ki, ha fizetsz.
2023. aug. 10. 18:54
 25/36 anonim ***** válasza:
Az már pozitív. A méter csak mennyiség, a minőség az irány.
2023. aug. 10. 19:57
 26/36 anonim ***** válasza:
kaja 200? Homárt eszel langusztával kaviárágyon? Nekem 90 ből kijön. őersze ez azt jelenti, hogy én reggelizni sohasem szoktam, este műzli, de ebéd az 2500-2800 ft.
2023. aug. 10. 20:49
 27/36 anonim ***** válasza:
0%
havi 200 tehát heti 50 euro amit csak fagyasztott kajára költök
2023. aug. 10. 21:12
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vagy engedd el a Postát, vagy teríts más cégnek is a körzetedben minimális időtöbblettel még egy pénzért, esetleg saját szakállra valami grammban mérhetőt...
2023. aug. 11. 05:37
 29/36 A kérdező kommentje:
Emberek, csoda történt ! Egyik ismerősöm rám irt messengeren, egy nagyon jövedelmező biznisz ügyében. Azóta minden rendben van. Netes munka, otthonról csinálom, amikor csak akarom :D ha rám irtok privatban nektek is szívesen elküldöm, egy nagyon minimális csekély belépő összeg van, de az annyira jelentéktelen hogy ide ki se írom árát. Azóta helyrejött az életem :D írjatok bátran!
2023. aug. 12. 16:38
 30/36 anonim ***** válasza:
78%
Haha persze 🤣 Mekkora troll kamu sz*r kérdés, Forex vagy Aloe Vera? 🤣🤣🤣
2023. aug. 12. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!