Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak ha elvesztettem...

Mit csináljak ha elvesztettem a mukámat?

Figyelt kérdés

Életerős 30 éves srác vagyok. Megszűnt a munkám amit szerettem, ilyen különböző logisztikai cégeknek nyújtottam/nyújtottunk főként kézi erővel való konténer ki vagy bepakolási szolgáltatást vállalkozásban és ezt csináltam 2015-óta. Még tavaly nagyon sok megbízásokat katam meg még idén is év elején, aztán a cégek leálltak. Inkább vagy raktárossal vagy olcsóbb akár bérmunkássokkal csinálják meg semmi pénzért, és így a én vállalkozásom már nem nagyon kapott megbízásokat végül most május végén meg kellett szüntetnem.

A pénzemet teljesen feléltem, nem túl sok megtakaritott pénzem van, de saját lakás van.

És bá van egy szakmám amit régen tanultam ilye logisztikai üügyintéző de nem vonzanak az irodai munkák, és a fizetés sem túl sok.

Igy teljesen elvesztem most.

2023. aug. 7. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress másikat.
2023. aug. 7. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress újat
2023. aug. 7. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Add ki magad filippinonak akkor valami gyári trógerolós meló biztos akad
2023. aug. 7. 11:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Elso lepeskent mindig ki kell irni egy kerdest rola ide gyakorira, az a leghasznosabb. ezt jol csinaltad. Most pedig keress uj munkat.
2023. aug. 7. 11:55
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Go West!
2023. aug. 7. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:
28%
Én a helyedben kiadnám a lakásomat, akár airbnb-n, ha van vállalkozói tapasztalatod akkor gyerekjáték lesz, és addig is meghúznám magam szülőknél/ismerősöknél/valami olcsó helyen. Vállalnék valami alkalmi munkát bár ha a kocsi még megvan a vállalkozásból akkor itt is lehet opció wolt és társai. Ha ezek megvannak akkor pedig jöhet a munkakeresés.
2023. aug. 7. 13:20
 7/7 anonim ***** válasza:
74%

Palacsintát.

Lekvárosat, túrósat és nutellásat.

Biztos jobb kedved lesz tőle.

Aztán keress munkát.

2023. aug. 7. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!