Érdemes használni az oldalt ? Vagy nálunk a Jobble és társai vannak inkább ?
2023. aug. 3. 16:07
1/6 anonim válasza:
IT-ban szinte csak ezt használják
2023. aug. 3. 16:25
2/6 anonim válasza:
Attól függ.
Random bejelölt és rám írt egy 40-es nő, hogy olajfinomítóban akar dolgozni vagy raktárban targoncásként. Én kedvesen meghallgattam, de mint szoftverfejlesztő semmit sem tudtam kezdeni az információval.
Azóta láttam, hogy ki is rakott egy posztot, hogy raktában keres állást.
Ebben az esetben szerintem nem hatékony a LinkedIn. A magyarok nagy része pedig kb ilyen szintű munkákat keres. Tehát átlag embernek nem ajánlom, de bármilyen irodai munkát végző embernek igen.
2023. aug. 3. 16:34
3/6 anonim válasza:
Intellektualis munkakorokben must have.
2023. aug. 3. 17:18
4/6 anonim válasza:
Beregisztráltam rá, kitöltöttem 10 perc alatt az adatlapomat aztán szálltak rám a teljesen agyhalott recruiterek mint a döglegyek a sz@rra, akik azt sem tudják vagy értik hogy mivel dolgozom. Fel volt tüntetve hogy Platform Engineer vagyok Cloud fókusszal és ajánlgattak webfejlesztő, full-stack és egyéb a szakmámtól teljesen eltérő állásokat. A kedvencem az volt amikor egy indiai öregember google translatortól rosszabb szintű angollal akart beszélni velem. Töröltem is magamat mert semmi szükségem hogy mindenféle hitvány cég HR emberkéje küldözgesse a sablonszövegeket. Majd ha munkahelyet akarok váltani akkor találok magamnak állást.
2023. aug. 3. 18:08
5/6 anonim válasza:
"Intellektualis munkakorokben"
az micsoda, tessék mondani? Az az intellektuális munkakör? Én még olyanról soha se hallottam.
Szellemi munkáról hallottam, de az INTELLEKTUS az valami egészen más...
2023. aug. 3. 18:08
6/6 anonim válasza:
A 'szellemi' angolul intellectual, ezt magyarítottam úgy, ahogy ezt a szót magyarítani szokás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!