Visz céges járat a reptérre?
Autóval fél óra a reptér, de nincs jogsim és tömeggel legalább legalább 2 óra az utazás. Ilyen esetben a légiutaskísérőket céges busz nem veszi fel egy adott helyen?
Wizzair, Ryanair
1) Ezt a téged foglalkoztató cégtől kell megkérdezni. Lol
2) 3 különböző helyen laktam pesten, ahonnan fél óra volt a reptér autóval, és sehonnan sem volt 1 óránál több tömegközlekedéssel.
3) 400 IQ szavazás...
Van reptéri buszjarat, 200E 100E deák-reptér 40p max.
Az ott dolgotoknak ingyen van.
Azt mondjuk sehol se írta hogy Budapesten lakik...
Meg amúgy sokszor éjjel kell jönni/menni, ha nincs metró csak éjszakai busz, az megdobja.
Amúgy a kérdésre nem tudom a választ.
1-es.
Engem nem foglalkoztat egyik cég sem, most állok a jelentkezés előtt, pont ezért tettem fel a kérdést, mert ez nagyban befolyásolja a választásom. A 400 IQ szavazás is ezért van.
Valamint nem Pesten élek hanem a környező városában ahol óránként jár a busz és 4x kellene átszállnom, hogy beérjek amit mondjunk egy bőröndel nem szívesen tennék meg minden nap oda-vissza lol:)
Azon a 3 helyen kívül ahol te laktál, még létezik egy jó pár város,de ezek szerint biztos nem tudtad.
Ezeket mondjuk a kérdésbe is belefogalmazhattad volna, és talán értelmes válaszok születnek, így ismerve a kontextust. De persze megtarthatod magadnak az infókat, a szavazáshoz pedig ne adj semmi támpontot, és ilyen értelmes eredményeket sikerül facilitálnod. :D
Erősen kétlem hogy pestalsómucsáról taxiztatna a wizzair, de ha kevés a megfelelő minőségű munkaerő akiket taxizás nélkül is lehet alkalmazni, bizonyára felmerül. Remek kérdés a téged érdeklő cégek felé, és remek kérdést feltenni interjún már félsiker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!