Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen sporttal kapcsolatos...

Milyen sporttal kapcsolatos munkák vannak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Idén érettségiztem és a munka mellett döntöttem mert kellett/kell a pénz.Jelenleg egy gyárban dolgozom 1 hónapja, viszont nem innen akarok nyugdíjba menni 4-es 5-ös érettségivel.Az egyetem nem jöhet szóba egyszerűen csak nincs kedvem hozzá.Nem tudnék visszaülni az iskolapadba még 4 évre.A legnagyobb problémám az, hogy gyakorlatilag semmi sem érdekel a sporton kívül.Én magam egész eddigi életemben sportoltam.Tenisszel kezdtem aztán jött az ökölvívás elég magas szinten, majd nemrég elkezdtem focizni, illetve voltam már egy-két atlétika versenyen is.A sport mindig is közel állt hozzám, ezért szeretnék ebben a munkakörben elhelyezkedni.Gondolok itt a sportújságírótól egészen a fizikoterapeutáig tényleg minden munkakör szóba jöhet, ami sporttal kapcsolatos.Tudnátok ebben segíteni, ötleteket adni?
2023. júl. 30. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj ha nem akarsz tanulni,nem lehetsz edző,stb és nem tudsz pénzt keresni. Minimum egy okj képzés
2023. júl. 30. 21:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Okj-s képzés természetesen szóba jöhet, de az egyetem kizárva!
2023. júl. 30. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát egyetemi végzettség nélkül nagyon limitált leszel, főleg ha nincs profi sportolói háttered.

Azt a kérdést tedd fel magadnak hogy szeretnél -e életed végéig gyárba nyomni a gombot vagy végigszenveded azt a 3 évet és lesz egy olyan munkád amit szeretsz is.

2023. júl. 30. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyetem levelezo szakon?

Volt osztálytarsam 2-3 as átlaggal lett a városunk egyik legjobb edzője. KB semmit nem kell tanulni hogy edző legyél.

2023. júl. 30. 23:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Legyel magán edző. Az most divat és nem kell ertened semmihez
2023. júl. 31. 07:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsónak írnám: Nem magán edző, hanem személyi edzőnek hívják.

És igen, elég hozzá elvégezni egy pár hónapos tanfolyamot, meg kigyúrod magad kicsit és már mehetsz is élősködni az idiótákon akik terembe járnak de fingjuk sincs a súlyzós edzésről.

Vagy nyitsz egy saját termet idővel, ha lesz rá elég pénzed.

2023. júl. 31. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:
ja bocs :) a személyit minek edzik ? :)
2023. júl. 31. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!