Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Könyvelés után controller?

Könyvelés után controller?

Figyelt kérdés
2 év junior könyvelői tapasztalattal rendelkezem, most váltok controlling területre. Az álláshirdetésben szerepel, hogy riportokat és kimutatásokat kell készíteni. Felmerült bennem, hogy mivel eddig ilyeneket soha nem csináltam vajon meg fogják mutatni lépésről lépésre vagy elvárják, hogy viszonylag önallóan, magamtól tudjam megcsinálni?
2023. júl. 30. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Te ilyen életképtelen vagy hogy magadtól nem tudsz utána nézni dolgoknak vagy esetleg másik senior kollégától segítséget / visszajelzést kérni?
2023. júl. 30. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:
16%
Fel sem fognak venni, mivel ezer jelentkező lesz, és lesz olyan is köztük, aki már csinált ilyet.
2023. júl. 30. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Könyvelős diplomával, 0 riportolási tapasztalattal mentem át annó egy riportolási melóra. Igaz nem kontrollingra de könyvelési tapasztalatom se volt előtte így talán összemérhető a helyzetünk. Excelezz sokat.
2023. júl. 31. 10:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, köszönöm, youtube-on találtam már sok hasznos infót. Interjún voltam már 3 helyen, 2-nél még visszajelzést várok, sehol nem mondták,hogy hátrány lenne, hogy tapasztalatlan vagyok. Az egyik helyen még ki is emelték,hogy a könyvelési tapasztalatom előny.
2023. júl. 31. 16:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Sejtettem :) Hajrá és mindent bele!
2023. júl. 31. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!