Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nehéz munka a hegesztés?

Nehéz munka a hegesztés?

Figyelt kérdés
Belevágnék de néha fáj a nyakam ha sokat nézek lefelé, pl összeszerelő üzemben sokat kellett. Ezért filózok rajta hogy mi legyen.
2023. júl. 29. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
Az.
2023. júl. 29. 10:41
 2/4 anonim ***** válasza:
21%
Ha ilyen cukornádból vagy akit egy tavaszi szellő kettétör meg megfájdul a nyaka mert felemeli a fejét akkor felejtsd el ez a munka FÉRFIAKNAK való nem hermafroditáknak / hímnősöknek
2023. júl. 29. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyáron kicsit meleg. Mondjuk nyáron hegessz inkább a víz alatt, ott hűvösebb van, úgy nem olyan rossz.
2023. júl. 29. 15:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Nehéz munka a hegesztés?"

Meg kéne kérdezni a férjem erről.

Én amit látok ebből:

Naponta tonnányi vasat emelget. A munkavédelem ellenére vaspor mindenhol száll, orra, füle, nyaka, haja, gondolom a tüdeje is tele vele. A szeme néha be van gyulladva, hiába a hegesztő pajzs. Az összes melós ruháján hegesztési lyukak vannak -> kiég.

Kétszer is eltörött a lábfeje ráesett nagyobb vastól, hiába az acélbetétes bakancs. Nyáron is teljes pompában kell dolgoznia, ezt a munkát nem végezheted rövidnadrágban. Ha hajlandó lenne hordani a fülvédőt, akkor most nem lenne "hallássérült" (vágógépek, hajlítógépek zaja). Szemüvegben hegeszteni pocsék dolog, mert arra még rámegy a hegesztőpajzs.

Hirtelen ennyi.

Ja, és egy örült, mert imádja a munkáját, pedig nem is ez a szakmája. A negatív dolgok ellenére sem foglalkozna mással, így kénytelen vagyok hagyni, hogy "kinyírja" magát. :)

Én azt mondom, inkább ez, minthogy gyomorgörccsel járjon be egy akármilyen tisztatéri munkahelyre évekig. Ezt szereti...

2023. júl. 30. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!