Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Győrben az Audin és a Danán...

Győrben az Audin és a Danán kívül milyen multik vannak még?

Figyelt kérdés
Úgy alakult az életem, hogy Győrbe kell költözöm kb 3 hónap múlva. Eddig a Balaton és Budapest volt a törzshelyem, nem igazán ismerem az ottani cégeket. Amúgy is terveztem munkahelyet váltani, így most körülnéznék, esetleg 1-2 interjúra el is utaznék. Közgazdász diplomával rendelkezem, pénzügyi területen 2 év tapasztalattal. Eddig is multinál dolgoztam, nem szeretnék kis cégre váltani. Tudtok javasolni cégeket, ahol érdemes nézelődni?
2023. júl. 28. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Lidl, praktiker, tesco és társai.
2023. júl. 28. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Rechau, Lear, ezek mind az Audi bedolgozó cégei, hogy csak néhányat írjak.

Győrben rengeteg cég van jelen akik, mind az Audiból élnek, multik és kisebb cégek is.

Győriként írom, ha van lehetőséged bekerülni az Audiba, akkor ne nagyon keresgéljél máshol.

Én jómagam is dolgoztam az Audiban, valamilyen szinten ez a cég alapozta meg a jövőmet.

2023. júl. 28. 22:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, milyen területen dolgoztál? Miért jöttél el?
2023. júl. 28. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

Szereldeimunkatárs volt a besorolásom, más néven betanított munkás voltam.

6 évet Győrben és 1 évet Ingolstadban dolgoztam.

Azért hagytam ott a céget, mert nem akartam idegileg kikészülni. Rengeteg kollégám van, akik idegileg beleszakadtak az Audiba, nem bírták.

A mérnökök is nagyon sok stressznek vannak kitéve, az Audi dolgozóinak a 40-60%, nyugtaó, alkohol, és drog függő. Nagyon sok a rejtélyes halál esetek száma, amiből évente 4-8 alaklom van, sajnos.

Nem akartam ilyen sorsa jutni, ezért ott hagytam. Nem bántam meg, többet nem megyek vissza!

2023. júl. 28. 23:07
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Azért isznak meg drogoznak, mert van rá pénzük. 😂

Mert az Audi jól fizet.

Vagy valami más áll a háttérben? Írnod kellene egy Audi titkok könyvet (TESCO titok mintájára)

2023. júl. 29. 00:31
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

Én nekem is mondott ilyeneket egy ismerősöm aki már 10 éve ott dolgozik, mint amit a 4-es mond. Ő neki nincs vele gondja (mondjuk nem mostanában beszéltem vele erről), de aki nem belsős dolgozó attól én még nem hallottam olyat, aki hosszú távra tervezne az Audival.

Amúgy ott a Nemak is

2023. júl. 29. 08:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is az Audinál vagyok a soron külsősként és szerencsére nem olyan rossz hely, mint ahogy azt a 4-es válaszoló leírta. Max azoknak akiknek üres az életük és nincs a munka mellett elfoglaltságuk. Én jó csapatban vagyok jó főnökkel. Dolgozni megyek be, a magánéletem munkahelyen kívül élem. és bőven nettó 500k feletti a fizetésem.
2023. júl. 29. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!