Ki mennyi pénzt keresett 2023 júniusában?
Figyelt kérdés
Tehát nem az érdekel hogy mennyit "fogsz" meg mennyit akarsz, hanem ami ténylegesen a bankszámládra került 2023 júniusában. Ha vállalkozó vagy akkor a tiszta profit érdekel, NEM a bevétel.2023. júl. 24. 15:00
15/27 anonim válasza:
216 000, közalkalmazott vagyok.
16/27 anonim válasza:
Vállalkozó vagyok (barber shop) júniusban 0 Ft mert a nav (Olasz nav) június másodikan bejott, bezárt minket hogy atnezze hogy minden tiszta e.
Ma, július 25 van. Tegnap kaptam a végzést hogy hétfőn nyithatok a közel 2 hónap után.... Szóval 0 volt a bevétel júniusban. Tavaly 7000 euró (pontosabban 6891 euró most néztem meg neked direkt ) volt a nettó ami a zsebbe maradt. Nem mondom, reggel 7-től este 10ig nyomtuk, 7/24-be. KB. De megvettuk a házat amit akartunk hitel nélkül 🙏🙏
19/27 anonim válasza:
Nettó 309 ezer
25 év alattiként Szja kedvezménnyel kaptam ennyit
20/27 anonim válasza:
érdekes, ha valaki túl nagy összeget ír megy a lepontozás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!