Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezek a melók mennyire lehúzósak?

Ezek a melók mennyire lehúzósak?

Figyelt kérdés

Pár haverom kiment pár hónapja Németországba dolgozni, minden olyan helyet találtak hogy vagy vaspakolás gyárban, vagy faipar,2-3 műszakban. 1500-1600€t kapnak azt mondták, közvetítővel vannak kint, szállást is kaptak, munkásszállón. Azt mondták annyira nem szar a meló, de a vaspakolós kék zölden jött haza a próbanap után.

Úgy dolgoznak hogy 10 nap kb 10 órában, utána 5 nap szünet, amibe valami céges busz hazahozza őket Magyarországra, meg vissza is viszi. Viszont azt hiszem pótlékot csak vasárnap kapnak, pedig simán kijöhet úgy, hogy szinte minden hétvégén dolgoznak.

Gondoltam rá hogy kimegyek én is, de ez így nem lehúzás? Ennyi munkára kint ennyi pénzt adni?

2023. júl. 24. 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi pénzt sokkal-sokkal kényelmesebben is meg lehet keresni.
2023. júl. 24. 11:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam hogy kimegyek velük, mert lassan minden helyi ismerősöm ilyen melóhelyeken van, de azt sem akarom hogy hülyének nézzenek, meg más (pl a közvetítő) keressen a munkámon, a kelleténél többet. Nekik ez megfelel, kapnak kb fél milliót átszámítva, itthon kaptak 3 műszakban 280at maximum, én 350et kapok egy műszakban, szóval nem tudom megérné e mennem, csak azért mert lassan elfogynak itthon az ismerősök.
2023. júl. 24. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Elég lehúzósnak tűnik, kerülendő szint.
2023. júl. 24. 12:36
 4/4 anonim ***** válasza:
10 nap fizikai munka egyben? Még 5 nap pihenővel is.. semmi pénzért!
2023. júl. 25. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!