Veszprém vagy Székesfehérvár az élhetőbb város? Hova lenne érdemesebb mérnöki állásra jelentkezni? 6 év Budapesten töltött idő után szeretnék új helyen munkát vállalni.
Figyelt kérdés
2023. júl. 23. 10:40
1/4 anonim válasza:
Én Veszprémet ismerem, szerintem élhető város, munkalehetőség is van. Ha választani kéne, inkább ide jönnék mint Székesfehérvárra.
2/4 anonim válasza:
Mindenhova is kell jelentkezni és oda kell menni ahol a legtöbbet fizetnek. Egyébként meg a két város kb 40 km-re van egymástól szóval napi szinten sem gond az ingázás autóval egyik városból a másikba.
Ha gyerekek, család még nincs, akkor szerintem Veszprém jobb mert nyugisabb, Fehérváron viszont több/jobb szak és középiskolák vannak. Veszprém közelebb van a Balcsihoz akár egy bicajjal is el tudsz gurulni, ha épp az jutott eszedbe, hogy csobbanni kellene egyet.
Ha én elköltöznék Budapestről (én is itt lakok) akkor nem is (kis)városba költöznék, hanem valami kistelepülésre, faluba ami közel van nagyobb városhoz. Ott olcsóbban, nagyobb területű telket tudsz vásárolni, neked ez nem szempont?
4/4 anonim válasza:
Én Vesprémben élek, szerintem élhető város, több gyár is van ahova lehetne lehetőséged mérnöki állásra jelentkezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!