Megérné multira váltani?
Figyelt kérdés
Véleményeket szeretnék kérni, hogy megérné-e váltanom? Pénzügyi területen dolgozom, adminisztrációs, pénzügyi és kisebb könyveléssel kapcsolatos feladatokat látok el a diploma óta egy kb 60 fős kkv-nál (közgazdász diplomával). Gyakornokként kezdtem, majd diploma után ajánlottak főállást, ez volt kb 1,5 éve, azóta itt vagyok. A légkör jó, a munkatársak segítőkészek és barátságosak, a munkaidő rugalmas, heti 2 HO. Egy szóval nincs különösebb okom panaszra, kivétel, hogy a fizetésem kevésnek találom (brutto 390 + havi 20.000 cafeteria), illetve felsőfokon beszéltem angolul mikor elkezdtem dolgozni, de mivel javarészt német cégekkel foglalkozunk a tudásom kihasználatlan marad, és érzem, hogy felejtek is. Egyre inkább a multik felé kacsintgatok, szimpatikusabb is nekem a multis közeg, illetve ott az angolomat ki tudnám használni, nem mellesleg átlagban a fizetések is magasabbak. Helyileg Győrben lakom, nem tudom mennyire van esély egy olyan pesti helyet találni, ahol mondjuk heti 3 nap HO lehetséges. Van esetleg valaki, aki ezekkel a paraméterekkel dolgozik pesti multinál? Milyen bérigénnyel lenne érdemes pályáznom?2023. júl. 20. 16:44
1/4 anonim válasza:
Bérigénnyel kapcsolatban a Hays Salary Guide-t ajánlom, vagy a randstad honlapot, nekem eddig elég jó közelítéseket adott. Keress rá ezekre, ingyenesen megnézhető, ill letölthető.
2/4 anonim válasza:
Igazán nagy multinál elég gyakori a HO.
Viszont elég gyilkosan tud hatni mentálisan, mikor segítséget kérsz valakitől szakmailag és a 4. emberhez irányítanak, mert mindenki fölött van valaki, és egy e-mailt 10 emberes másolattal kell megfuttatni, hogy végre kapj választ, közben az idő meg szorít..
ez kb. 1 példa volt a 100-ból
3/4 A kérdező kommentje:
Persze nyilván, ott nem valószínű, hogy besétálhatok az ügyvezető irodájába és megkérdezhetem tőle, amit épp szeretnék. Vannak előnyök és hátrányok is a multis közegben, ezzel tisztában vagyok. A "családias" hangulattól el lehet köszönni egy multinál, viszont a abból nem is lehet kenyeret venni a boltban.
2023. júl. 20. 18:04
4/4 anonim válasza:
Epìtőiparban dolgozom, nálunk jelenleg a segedmunkasok jo resze brutto 500 korul keres tisztán bejelentve. Szakemberek bérét inkább meg sem említem, mert még jobban elveszi a kedved. En a helyedben megvarnam, hogy legyen kerek 2 ev tapasztalatom az mar egyben értékelhető. Sok mar nem kell. Aztan elkezdenék multikhoz jelentkezni. Ha van másik akkor meg felmondanek és valtanek. Persze ez én vagyok, nem ajanlas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!