Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megérné multira váltani?

Megérné multira váltani?

Figyelt kérdés
Véleményeket szeretnék kérni, hogy megérné-e váltanom? Pénzügyi területen dolgozom, adminisztrációs, pénzügyi és kisebb könyveléssel kapcsolatos feladatokat látok el a diploma óta egy kb 60 fős kkv-nál (közgazdász diplomával). Gyakornokként kezdtem, majd diploma után ajánlottak főállást, ez volt kb 1,5 éve, azóta itt vagyok. A légkör jó, a munkatársak segítőkészek és barátságosak, a munkaidő rugalmas, heti 2 HO. Egy szóval nincs különösebb okom panaszra, kivétel, hogy a fizetésem kevésnek találom (brutto 390 + havi 20.000 cafeteria), illetve felsőfokon beszéltem angolul mikor elkezdtem dolgozni, de mivel javarészt német cégekkel foglalkozunk a tudásom kihasználatlan marad, és érzem, hogy felejtek is. Egyre inkább a multik felé kacsintgatok, szimpatikusabb is nekem a multis közeg, illetve ott az angolomat ki tudnám használni, nem mellesleg átlagban a fizetések is magasabbak. Helyileg Győrben lakom, nem tudom mennyire van esély egy olyan pesti helyet találni, ahol mondjuk heti 3 nap HO lehetséges. Van esetleg valaki, aki ezekkel a paraméterekkel dolgozik pesti multinál? Milyen bérigénnyel lenne érdemes pályáznom?
2023. júl. 20. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bérigénnyel kapcsolatban a Hays Salary Guide-t ajánlom, vagy a randstad honlapot, nekem eddig elég jó közelítéseket adott. Keress rá ezekre, ingyenesen megnézhető, ill letölthető.
2023. júl. 20. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igazán nagy multinál elég gyakori a HO.

Viszont elég gyilkosan tud hatni mentálisan, mikor segítséget kérsz valakitől szakmailag és a 4. emberhez irányítanak, mert mindenki fölött van valaki, és egy e-mailt 10 emberes másolattal kell megfuttatni, hogy végre kapj választ, közben az idő meg szorít..

ez kb. 1 példa volt a 100-ból

2023. júl. 20. 17:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Persze nyilván, ott nem valószínű, hogy besétálhatok az ügyvezető irodájába és megkérdezhetem tőle, amit épp szeretnék. Vannak előnyök és hátrányok is a multis közegben, ezzel tisztában vagyok. A "családias" hangulattól el lehet köszönni egy multinál, viszont a abból nem is lehet kenyeret venni a boltban.
2023. júl. 20. 18:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Epìtőiparban dolgozom, nálunk jelenleg a segedmunkasok jo resze brutto 500 korul keres tisztán bejelentve. Szakemberek bérét inkább meg sem említem, mert még jobban elveszi a kedved. En a helyedben megvarnam, hogy legyen kerek 2 ev tapasztalatom az mar egyben értékelhető. Sok mar nem kell. Aztan elkezdenék multikhoz jelentkezni. Ha van másik akkor meg felmondanek és valtanek. Persze ez én vagyok, nem ajanlas.
2023. júl. 21. 05:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!