Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A cigányok miből élnek Magyaro...

A cigányok miből élnek Magyarországon? Miből tartják fent magukat?

Figyelt kérdés
Egy kisvárosban élek Budapesthez közel, ahol nagyon sok cigány kisebbség él. Amikor kora reggel megyek vonattal dolgozni akkor sosem látok cigányokat munkába menni és amikor jövök haza, akkor pedig mindenki otthon van már náluk, mindig sokan vannak és láthatóan jól élnek, mivel majdnem minden 30 év feletti túlsúlyos, pedig az alapvető élelmiszer is milyen drága, autóval járnak ide oda és láthatóan sokat járnak vásárolni is. Kicsit szomorú vagyok, mivel én diplomával és nyelvtudással sem engedhetem meg mindig magamnak az ilyen életszínvonalat.

2023. júl. 20. 15:41
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Kinek mit intézet a kormánya! Bűnözésből meg különféle segélyekből leosztásokból.
2023. júl. 20. 15:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Pontosabban milyen bűnözésből? Azt tudom, hogy 10-15 éve még sok volt itt a betörés, de egy ideje már minden házon távfelügyeletes riasztó rendszer van, szóval szerintem a betöréses lopásokból nem hiszem hogy itt már megélnek.
2023. júl. 20. 15:53
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Bűnözésből.
2023. júl. 20. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
75%

Az elhízás szerintem nem a jó életszínvonalra meg a magas intelligenciára utal, inkább pont fordítva.

Olcsó, szemét kajától lehet a legkönnyebben elhízni, a minőségi élelmiszer sokkal drágább.

Egyébként meg annyi eszük az értelmesebb C típisú állampolgároknak is van, hogy a betöréseket meg egyéb bűncselekményeket nem a lakóhelyük közelében követik el főleg ha még autójuk is van.

Egyébként meg lehet azért nem látod őket munkába menni, mert autóval járnak nem vonattal mint te. 😂

Vannak egyébként rendesebb C-k is akik seftelésből élnek, külföldről hoznak árut olcsóbban, itthon meg eladják, használt ruha, autó, műszaki cikkek, stb.

2023. júl. 20. 16:11
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
CSOK, babaváró, segílyke, ilyesmi. A csóróbbak vasaznak vagy koldulnak.
2023. júl. 20. 16:59
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

Látszik, hogy soha életedben sem CSOK-ot, sem babavárót nem vettél föl...ezeket úgy csinálták meg, hogy C-típusúak ne tudják felvenni, ha nincsen rendes, stabil munkavszonyuk.

2023. júl. 20. 17:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb guberálók, fémet, fát, könyveket, lámpákat, vackokat, mindent hasznosítanak.

Hamis órák, parfümök, ékszerek, stb.

Koldulás, kéregetés, nyomulás, csalás.

Lopások, zsebelések, rablások.

Drogok árulása, dizájner drogok és hamis drogok árulása.

Hagyatékok, ezüst, arany felvásárlás.

Külföldről csempészés, vackok árulása.

Netes facebookos kamu eladások, szélhámoskodás, csalás.

CSaládtámogatások, főállású anyák, nevelőszülők.

Kurvák futtatása, itthon, külföldön prostitúció.

Brigádok, segédmunkák, mezei munkák.

Erdők fosztogatása, földek, termények fosztogatása, árulása, bálák ellopása.

stb.

2023. júl. 20. 18:25
 8/9 anonim ***** válasza:
80%
Igaza van a #4-nek. Azt mondják, melléjük nyugodtan lehet költözni, mert sosem a szomszédból lopnak.
2023. júl. 21. 00:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, hülye kérdéseid vannak.

Vajon miből, tessék gondolkozni! :D

2023. júl. 29. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!