Hogy éljem túl ezt a munkahelyet amíg találok másikat?
Légyszives ne szólogassatok be, már én is tudom, hogy tanulni kellett volna.
Adminisztrációt csináltam 10 évig, de megszűnt a cég és 2 hónapja keresek munkát és most nagy nehezen találtam egy állandó, bejelentett munkahelyet, Telesales munkakörben, egy szolgáltató cég új szolgáltatásait kell ajánlgatni meglévő ügyfélkörnek telefonon.
A baj, hogy introvertált vagyok és két hete csinálom ezt a munkát, de minden nap végére fizikailag és mentálisan is rosszul vagyok attól, hogy egész nap emberekkel kell beszélgetnem, arról nem is beszélve, hogy nem is tudok jól értékesíteni. Viszont sajnos azt a luxust nem tehetem, meg hogy otthagyom, mert akkor mehetnék hajléktalannak az erdőbe és ennem sem lenne mit.
Aki már került esetleg hasonló helyzetbe legyen szíves adjon tanácsot
Tudom, ezért is keresek folyamatosan mellette munkahelyet, csak hát itt Kelet-Magyarországon nem olyan könnyű :(
Ezt is csak azért vállalatam el, mert a semminél több és nagyon kellett már valami bevétel.
Hát más választásod nagyon nincs, mint hogy azt mondogasd magadnak: ez csak átmeneti, amíg nem lesz jobb.
Folytasd a munkakeresést szorgalmasan, esetleg nem csak Kelet-Magyarországon - már ha van lehetőséged költözni. Kitartást!
Én is nagyon utáltam, volt hogy munka után hánytam is, annyire kikészített.
Valami gyár nincs a környéken, ahova el lehet menni? Talán az is jobb, mint egész nap telefonálgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!