Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudnátok olyan szakmát ajánlan...

Tudnátok olyan szakmát ajánlani ami 500 ezer forint fölöt keres és nem nagyon dolgozik sokat ?

Figyelt kérdés
Köszi a valaszokat :)
2023. júl. 18. 20:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

gyakorló jogász sokat melózik

ha van saját ügyvédi irodája ahol alkalmaz esetleg jogi asszisztenst akkor kevesebb a melója

viszont azokból is annyi van már, hogy minden sarkon találsz Budapesten egy ügyvédi irodát. Név és kapcsolatok nélkül ott se lesz nagy ember senki.

2023. júl. 19. 16:01
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszi
2023. júl. 19. 16:16
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Szoftverfejlesztő.

Vannak nagyon lazulós pozíciók multiknál, ahol konkrétan semmit sem kell csinálni.

Egyik volt szaktársamat felvették egy ilyen helyre és már 7 hónapja csak betanul. A project, amire felvették elég lassan indul be és nem tudnak neki nagyon feladatokat adni, így belsős anyagokat néz egész nap meg persze nagyon max napi 4-6 órát dolgozik.

Többnyire csak home officeban, de ha időnként bemegy az irodába, akkor a legnehezebb számára munka közben tettetni, hogy éppen elfoglalt.

Ezért br 750 ezret kap (ez az első főállású munkája a szakmában) meg persze rengeteg plusz juttatást.

Lehet ő egy "szerencsés" kivétel. Én is programozó vagyok és egy olyan cégnél vagyok, ahol kell dolgozni, de mindenképpen nagyon jó a work life balance.

2023. júl. 19. 20:48
 24/26 anonim ***** válasza:
HR
2023. júl. 21. 08:38
 25/26 anonim ***** válasza:
42%
focista
2023. júl. 21. 12:47
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki
2023. júl. 21. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!