Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol tudnék találni olyan...

Hol tudnék találni olyan munkát ahol nem minden nap kell menni?

Figyelt kérdés

Sajnos vannak egészségi problémáim, járok pszichológushoz is, meg ortopédiai probléma is. Így augusztusban alapból 4-5 napom kiesik.

Volt olyan melóm, hogy minden nap mentem. De teljesen céltalan volt minden, mert "nem jutottam előrébb" mivel reggeltől estig bent voltam.

Kb. annyi pénzt akarok csak hogy valahogy túl legyek ezen az időszakon.

Sok munkáltató teljesen kizsigereli az embert.

Persze kell egy minimális pénz, de az én esetemben az idő jelenti most a gazdagságot.

Csak nem tudom hol találhatnék olyan munkát. Igazából én már mindenféle munkát csináltam segédmunkától az irodáig. Az álláskereső oldalakon mindenhol full-time munkákat ajánlanak. Vidéki vagyok egyébként.

2023. júl. 17. 14:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"De recepcióra nem csak nőket keresnek? 30 éves férfi vagyok."

Szépségszalonba vagy orvosi, fogorvosi rendelőbe nyilván, de ne oda menj. Menj szállodába.

2023. júl. 17. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!