Külföldön dolgoztam 1 évet svajcban, kilépő papírok?
Figyelt kérdés
Baselban dolgoztam reptéri munkát.
Hazajottem és vállaltam új fizikai munkát, most vettek fel.
A HR-en a hölgy azt mondta, hogy hozzam majd a kilepo papirjaim az előző munkahelyemről. De én semmi ilyet nem kaptam Svájcban.
Most akkor a legutolsó magyar munkahelyem papirjait vigyem neki?
Vagy vegyem fel a kapcsolatot a svsjci munkával? Esetleg a nyugdijfolyositonal tudok kikerni igazolást.
Vagy nem hiszi el hogy dolgoztam külföldön 1 évet? Csak kérdezem, hogy miért kellenek ezek a papírok
2023. júl. 11. 01:46
1/3 anonim válasza:
Fölösleges. Egyébként 2 héten belül küldik kb..
2/3 anonim válasza:
Oszt vajon miért nem attól kérdezed, aki kérte, miért olyanoktól, akiknek halvány lila fingja sincs róla? Nincs szád talán? Nem mersz megszólalni?
3/3 Aloha8 válasza:
Svajcban minden munkaado ad egy Arbeitszeugnisst, ha kilepsz. Ha meg eddig nem kaptad meg, akkor kerd el tölük. Ez igazolja, hogy mettöl-meddig dolgoztal naluk, milyen munkat vegeztel, es azt milyen minösegben, vagyis hogy voltak megelegedve a munkaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!