Bruttó 420 ezer Ft fizetés vidéken milyennek számít?
Meglepően olvastam a válaszokat. Örülök annak, hogy az itt válaszolók ennél többet keresnek és, hogy ezt kevésnek tartják, de szerintem nem tükrözi a válaszokat. Én a keleti országrészben lakom és telefonos ügyfélszolgálati területen idegen nyelven dolgozom/dolgoztam, ennél pár tízezerrel kevesebbet kerestem. Kevésnek kevés, de képzelhetitek, hogy mennyire nincs lehetőség, ha ennyit kínálnak és elfogadják az emberek. Az más kérdés, hogy senki nem elégedett a munkahelyen.
Egyébként jó lenne tudni, hogy mire kapsz bruttó 420000 Ft-ot, mert biztos van olyan munkakör, ahol ez itt, keleten is elérhető és természetesen a tapasztalatok száma is számít.
Még egy kis plusz információ viszonyításként, hogy volt szerencsém interjúzni több amerikai cég IT-s helpdesk pozíciójára, ami egyébként home office és ráadásul éjszakai műszakban lett volna. Azért az állásért bruttó 550 ezret fizettek volna. És ez egy amerikai cég. Ahhoz képest ez sem valami sok fizetés.
Bkv-nál is ennyi most a kezdő bruttó szakmunkás bér,
pl: gépészek, villanyászok, vizesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!