Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bruttó 420 ezer Ft fizetés...

Bruttó 420 ezer Ft fizetés vidéken milyennek számít?

Figyelt kérdés
Milyen területeken lehet ennél többet és kevesebbet kapni vidéken?

2023. júl. 9. 16:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%
Megtenném, másodállást is vállalnék, de van egy sérült gyerkőcöm, akit egyedül nevelek. Így is örülök, hogy a nyár nagyrészt olyan, amit meg tudok oldani, lévén ekkor van szabadságom.
2023. júl. 9. 21:54
 12/16 anonim ***** válasza:
19%
Vidéken pénz sincs, cserekereskedelemből élnek az emberek, egy-egy tojásért, szál kolbászért, üveg pálinkáért, némi szívességért cserébe dolgozgatnak egymásnak. Vidék természetesen a MOM vagy a Mammut környéke is, hiszen nem Pest. Csak azt nem tudom, ott mivel seftelnek, tyukot se tart ott a sok szerencsétlen. Az üzletek konganak az ürességtől és sehol egy bulihely. Legalábbis az Uborkafán kapaszkodó, "pestivé" lett kollégáim szerint így van, akkor meg minek kételkedjek. Egyébként 700 bruttót alulról súrolom és nem Budapesten élek, magam sem értem hogyan 🤷
2023. júl. 10. 18:34
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Gyenge. Tanulni kellett volna.
2023. aug. 30. 06:36
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Meglepően olvastam a válaszokat. Örülök annak, hogy az itt válaszolók ennél többet keresnek és, hogy ezt kevésnek tartják, de szerintem nem tükrözi a válaszokat. Én a keleti országrészben lakom és telefonos ügyfélszolgálati területen idegen nyelven dolgozom/dolgoztam, ennél pár tízezerrel kevesebbet kerestem. Kevésnek kevés, de képzelhetitek, hogy mennyire nincs lehetőség, ha ennyit kínálnak és elfogadják az emberek. Az más kérdés, hogy senki nem elégedett a munkahelyen.

Egyébként jó lenne tudni, hogy mire kapsz bruttó 420000 Ft-ot, mert biztos van olyan munkakör, ahol ez itt, keleten is elérhető és természetesen a tapasztalatok száma is számít.

Még egy kis plusz információ viszonyításként, hogy volt szerencsém interjúzni több amerikai cég IT-s helpdesk pozíciójára, ami egyébként home office és ráadásul éjszakai műszakban lett volna. Azért az állásért bruttó 550 ezret fizettek volna. És ez egy amerikai cég. Ahhoz képest ez sem valami sok fizetés.

2023. aug. 30. 08:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja, ráadásul bruttó? Az úgy még rosszabb. Eddig azt hittem nettó.
2023. aug. 30. 16:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Bkv-nál is ennyi most a kezdő bruttó szakmunkás bér,

pl: gépészek, villanyászok, vizesek...

2023. aug. 30. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!