Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van az, hogy a körülötte...

Miért van az, hogy a körülöttem élők mind jól keresnek, hogyan tudok én is?

Figyelt kérdés

Egy 23 éves srác vagyok, jelenleg egy raktárban, targoncásként és mondhatni mindenesként dolgozom.

Egy régi papír swift-el járok, nincs pénzem új autót venni, és azt érzem, hogy nem haladok az életemben sem előre, mert 250 ezer a fizetésem!

Most sulizok a munka mellett, heti 2x csak 6 órázok emiatt,(Burkoló suli), és a Januári vizsgál után az a terv majd, hogy elindítom a vállalkozásom.

Miért van az, hogy nem láttam még fiatal srácot Swift-ben, a velem egy idős srácok a legújabb Pasatokkal, meg AMG mercikkel, M- es BMW-kel járnak?

A belemet is kihajtom, mellette sulizok és ebből a pénzből épp hogy letudok menni edzeni meló után, megvenni hozzá a fehérjémet, valamint enni,

meg fenntartani a kocsit…

A páromnak semmit sem tudok venni, amit szeretnék ( nagyobb értékben), mert nem marad rá.

Mit tanácsoltok?

2023. júl. 9. 08:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha eldöntöd magadban hogy mindenki más mennyivel jobban keres persze hogy a BMW-s fiatalt veszed észre és nem a Swiftest vagy épp azt a nem csekély számú huszonévest aki BKV-zik mert nincs pénze jogsira/autóra/fenntartani.

Sokan vannak akik 23 körül kezdenek csak dolgozni főállásban mert tanulnak addig, szóval akiknek ekkora már csilivili autójuk van jó eséllyel olyan háttérrel rendelkeznek vagy épp olyan a munka hogy jár a céges autó hozzá.

Jó a jelenlegi terv, de talán egyből vállalkozás helyett előbb keress egy céget aminek tudsz dolgozni és mellette kezdj maszekba vállalni, hogy amíg nem fut fel a vállalkozás addig is legyen egy fix bevételed. Illetve attól függően milyen formában kezded a vállalkozást kevesebb adót jelenthet. Burkolókra azért van kereslet úgyhogy sokáig nem kell alkalmazottként melózni, tényleg csak amíg beindul a saját vállalkozás és már terjed a híred, vannak referenciáid.

2023. júl. 9. 08:46
 2/12 anonim ***** válasza:
86%

"Miért van az, hogy nem láttam még fiatal srácot Swift-ben, a velem egy idős srácok a legújabb Pasatokkal, meg AMG mercikkel, M- es BMW-kel járnak"

Sajnos rossz a szemed. Javaslom, hogy ne vezess, mert balesetet fogsz okozni!

2023. júl. 9. 08:55
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos nem tudok mit tanácsolni, mert 40 évesen a diplomámmal még egy swiftre sem telik, még sosem volt autóm, igaz h jogsim sem...
2023. júl. 9. 09:08
 4/12 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező

A korosztályod 90%-a abban a helyzetben van mint te

Sajnos szar az élet magyarországon

A látszat meg néha csal!

vannak fiatal suhancok akik az oukától kapott 1 millió forintból vettek egy béjemwét stb... de már az olajcserére se tellik nekik.

Sokat számít az hogy ki mire figyel, van aki a látszatra figyel, van aki arra hoyg megpróbáljon 1 ről kettőre lépni.

Sajnos jelenleg itt Orbánisztánban nehéz 1 ről 2 re lépni becsületes módon

Kérdező, el kellen emnned legközelebb szavazni, hogy leváltsukezta retek kleptokrata Orbánisztáni rendszert, és el kezdene javulnia helyzet...

Sajnos a fiatalok basznak elmenni szavazni, szarnaka politikára, pedig a jövőjük a pártpolitikán is mulik sajnos.

2023. júl. 9. 09:43
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Aki ennyi idősen jó kocsival jár annak vagy nagyon jók a kapcsolatai, vagy nagyon pénzesek a szülei. Te is építgesd a kapcsolatokat, szaktársaiddal legyél jóban, nézd meg mit csinálnak, hogy csinálják, építgesd a saját dolgaidat.
2023. júl. 9. 09:44
 6/12 anonim ***** válasza:
96%

"velem egy idős srácok a legújabb Pasatokkal, meg AMG mercikkel, M- es BMW-kel járnak?"

Mégis mennyi ilyet ismersz? 10? 20? netán 30? Több ezer fiatalból ez igen nagy arány!

2023. júl. 9. 10:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

“Januári vizsgál után az a terv majd, hogy elindítom a vállalkozásom.”

Miért kell addig várnod?

“velem egy idős srácok a legújabb Pasatokkal, meg AMG mercikkel, M- es BMW-kel járnak?”

Én 25 vagyok, nekem nincs drága autóm nem sokkal keresek többet, mint te. Haverjaimnak valakinek van valakinek nincs. Egyiknek új golfja van másiknak 20 éves passat pedig ugyan ott dolgoznak ugyan abban a munkakörben. Harmadik nem rég vett egy 4-es mondeot de ők inkább házra gyűjtenek.

2023. júl. 9. 12:06
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Okosabbak.
2023. júl. 9. 13:21
 9/12 anonim ***** válasza:
71%

"A belemet is kihajtom, mellette sulizok és ebből a pénzből épp hogy letudok menni edzeni meló után, megvenni hozzá a fehérjémet, valamint enni,"

Ezen ne csodálkozz, egy olyan munkát végzel amit lényegében bárki el tud végezni, nincs semmi piacképes tudásod ami komoly értéket teremtene egy cég számára. Egy csicska munkakörben hiába dolgozol sokat, akkor is csicska maradsz, míg egy értékes munkakörben kevés munkával is jól lehet keresni. Nekem például a nővérem szemész műtőorvos, ha egy nap csak délelőtt végez műtétet az is több milliós bevétel. Nem szakad meg a munkában mégis teljesen jól él.

2023. júl. 9. 16:49
 10/12 anonim ***** válasza:
32%

Betanitott munka...

Sokan a torockai videoi alatt sirnak idezem :

berletores van ma hazankban.

Leforditom : betanitott munka netto 250 000 ezer + tulorapenz + bonusz a mi cegunknel.

2023. júl. 9. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!