Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csinaltal mar olyat,hogy nem...

Csinaltal mar olyat,hogy nem mentel tobbet melozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt mar olyan veletek,hogy szar melohelyed volt,es se szo se beszed nelkul masnap mar nem mentel be,es eltuntel a munkahelyedrol?

2023. júl. 9. 05:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Ennek mi értelme?
2023. júl. 9. 06:20
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Ennel nagyobb okorseget nehez csinalni mivel az igy kiesett jovedelmet a munkaltato perrel visszakerheto toled. Nem biztos hogy megteszi persze, de lehetosege van ra es kb eselytelen nem megnyerni azt a pert
2023. júl. 9. 06:20
 3/12 A kérdező kommentje:
Ez probaido alatt is?
2023. júl. 9. 06:25
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Próbaidő alatt is közölni kell a munkáltatóval, hogy nem mész többet dolgozni.
2023. júl. 9. 08:01
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Legalább annyi gerinc legyen már benned, hogy felhívod a munkáltatót, vagy odaállsz elé és elmondod, hogy nem tetszik a munka és nem szeretnél többet jönni.
2023. júl. 9. 08:01
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem, volt hogy próbaidő alatt felmondtam de mivel könyvelőként dolgozok mindig kapok céges laptopot, belépőkártyát időnként telefont meg ezt-azt amiket le kell adnom távozáskor különben levonják a fizumból.
2023. júl. 9. 08:02
 7/12 A kérdező kommentje:
Koszonom
2023. júl. 9. 08:07
 8/12 anonim ***** válasza:
54%
Igen. Építőiparban dolgoztam egy 6 fős brigádban, egy üzlet 400 négyzetméteres udvarát kellett lebetonoznunk, de az "okos" főnököm mixer nélkül vállalta el a munkát, ezzel akart spórolni a kiadásokon. Persze a kis 3 talicskás betonkeverővel alig haladtunk, plusz iszonyú fárasztó volt. Este a fizetést azzal a megjegyzéssel adta a kezünkbe, hogy "ezt nem érdemlitek meg". Másnap még mentem dolgozni, de harmadnap reggelre már olyan izomlázam volt és úgy fájt mindenem, hogy megmozdulni is alig tudtam, úgyhogy eldöntöttem, hogy nem megyek többé. Persze hívott, hogy hol vagyok már, akkor közöltem vele, hogy felejtsen el egy életre. Egy napi bérrel tartozott, de még azért se mentem el.
2023. júl. 9. 10:02
 9/12 A kérdező kommentje:
Olyan szar helyen melozom,hogy egyszeruen hanyok az emeberektol,fonoksegtol…
2023. júl. 9. 10:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mire vársz?
2023. júl. 9. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!