Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol találtad meg az álom...

Hol találtad meg az álom munkádat és mi az?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy esetleg külföldön vagy belföldön találtad meg és hogy nehéz volt e az odáig vezető út és milyen végzettséggel rendelkezel hány éves voltál amikor elkezted?
2023. júl. 8. 22:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Titok
2023. júl. 9. 04:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Én óvatos vagyok ezzel az álommunka dologgal. Többször azt hittem már hogy megtaláltam és mindig lejjebb adom az igényeimet és mindig óriási pofáraesés a vége. Fél évvel ezelőtt, bőven harminc fölött, pénzügyes diplomával és 10 év tapasztalattal eljutottam oda hogy nem érdekel mit csinálok, csak 1) hagyjanak dolgozni 2) fizessenek időben és rendesen 3) legyen relatíve jó a légkör. Ebből fél év kőkemény munka, rengeteg túlóra, egészségügyi és egyéb problémák árán annyit tudtam "elérni" hogy 1) a személyiségzavaros beteg állat főnököm rámszállt és nem hagy dolgozni 2) a cég olyan "emelés" adott ami a fizetésem csökkenésével egyenértékű reálértéken, és egyébként is kb semmiben nem nagyvonalú a cég, egy szemüvegtámogatást nem képesek kiizzadni magukból, vagy hogy ne 10-e hanem 1-e körül utaljanak... a 3) meg ugye sansztalan egy olyan helyen ahol az ellehetlenítésed a cél.

Szóval, a kérdésre válaszolva, legutóbb 30x évesen találtam meg kínkeserves meló és az igényeim lefelé tornászása árán aztán, immáron többedjére, rájöttem hogy még mindig nincs meg.

2023. júl. 9. 16:09
 3/3 anonim ***** válasza:
belföld, nehéz, közlekedésmérnök + supplychain management MSc
2023. júl. 9. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!