Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Viszonylag nyugodt szakmák?

Viszonylag nyugodt szakmák?

Figyelt kérdés

Tudom ha lenne ilyen mindenki azt csinálná.De még is kíváncsi vagyok hátha van ilyen. Persze ha van ilyen az nem egy jól kereső állás lehet de ez nem gond.

Nemigazán bírom a stresszt vagy a nagy fizikai megterhelést.Eddig dolgoztam vendéglátásban de az mind kettő ezért nem is szerettem.Ahogy mező gazdaságban is ami nem annyira stresszes de annál inkább megterhelő.

Ahogy írtam nem gondolok semmi nagyot kereső dologra mert ilyen nincs.

Csak valami olyanra aminél ledolgozom a 8 órát de nem kell stresszelni napközben aztán meg azon hogy holnap ugyan ezt kell megtennem.

Még ha minimálbéres is.

Ha neked eszedbe jut ilyen kérlek írd le.

2023. júl. 8. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
A laírás alapján valami gyár neked tökéletes. Van sok ami fizikailag könnyű, és kb semmivel se kell foglalkoznod.
2023. júl. 8. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Ami nem stresszes, azoknak a többsége azért fizikai megterheléssel jár, mint pl. kertész, takarító, szobafestő.
2023. júl. 8. 21:59
 3/6 anonim ***** válasza:
60%

hát igen, tipikus gyári droid.

Bemész, csinálod amit mondanak, nem gondolkozol, hazamész, másnap újra. 40 év múlva pihi

2023. júl. 8. 22:14
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Jógaoktató
2023. júl. 9. 08:21
 5/6 anonim ***** válasza:
83%

Kinek mi a stressz. Én multinál vagyok compliance területen, és én elég jól elvagyok.

Persze itt is vannak határidők, meg vannak retesztek, auditok, amin meg lehet bukni. Van olyan kolléganőm, aki teljesen ki van borulva, hogy ez milyen stresszes, de szerintem teljesen jól viselhető. Nem ordibál velem senki, nincsenek problémás ügyfelek, a határidők teljesen jól tarthatók.

Egyébként szerintem nagy mértékben függ a stressz faktor a kollégáktól és a főnöktől. Volt olyan, egyébként nyugis munkahelyem, ahol a kolléga miatt mentem el, mert képtelenség volt vele együtt dolgozni.

2023. júl. 9. 15:49
 6/6 anonim ***** válasza:
37%

Én trader vagyok, s nagyon nyugodt. Amikor kedvem van, kinyitom a laptopot, párat kattintok, és megvan a napi zsé.

Közben a világ legszebb tengerpartjain és hegycsúcsain töltöm az életemet.

2023. júl. 12. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!