Ha álláskeresésnél Vidékről szeretnék felköltözni Budapestre de még nincs albérletem azt, hogy lehet jól beileszteni egy cvbe?
Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 11:12
1/4 anonim válasza:
Írd bele, hogy ha munkát kapsz, akkor azonnal felköltözöl. nem kell ezt túlbonyolítani.
2/4 A kérdező kommentje:
En ezt eddig így oldottam
Allando lakcím xy varos
Tartozkodasi hely Budapest
2023. júl. 7. 11:43
3/4 anonim válasza:
A fővárosiak el sem tudják képzelni, hogy Budapesten kívül is élnek emberek, szóval nem fog ez bennük felmerülni. Én nem is szoktam beírni a lakcímet az életrajzba. Ha megkapod az állást, veszel ki albérletet, ennyi, ha esetleg rákérdeznek interjún, akkor mondod.
4/4 anonim válasza:
Én sose írok CV-be lakcímet. Eleve úgy gondolom, hogy amíg nem szerződik velem egy cég, addig nincs hozzá köze, hol lakom, elég ha egy elérhetőséget tudnak.
Főleg, hogy egyszer a covid alatt 1 hónapon belül költöznöm kellett, egy kispesti lakásban tudtam csak hirtelen bérelni ismerőstől, akkor épp kerestem egy másodállást, az interjúztató lánya meg gúnyolódott is, hogy aki csak Kispesten lakik, az nekik nem kell, az ne a Vácira akarjon jönni egy luxusparfümériába dolgozni, mert az nem szint. Azóta pláne nem adom meg előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!