Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Furcsa vagy érthető az ha...

Furcsa vagy érthető az ha valaki nem hajlandó éjszakai műszakot elvállalni?

Figyelt kérdés
Még akkor se ha amúgy nagyon kéne a munka neki, de arra akkor se hajlandó mert alvászavaros, éjjel is alig bír aludni nemhogy nappal
2023. júl. 6. 08:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Érthető. Az egészség az első, én alvászavar nélkül sem vállalnék el éjszakai munkát (próbáltam 20 évesen, soha többet). Mindig van más pénzkereseti lehetőség, csak meg kell találni. A pihenés fontos, éjszaka aludni kell. Sokan szeretik az éjszakázást, aki hosszú távon éjszakázik, annak mindig meg lesz a böjtje, ha nem most, akkor nyugdíjas korában.
2023. júl. 6. 09:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Érthető, sokan emiatt nem vállalják a három műszakot. Diákként dolgoztam operátorként, én mondjuk pont az éjszakás műszakot szerettem mert az fizetett a legjobban és mivel a főnökség irodai munkaidőben volt éjszaka lazább volt, de úgy is húzos volt visszaállnom "nappalra" hogy nekem volt pár szabad napom rá ha akartam. Aki viszont főállásban nyomta azok rendesen szívtak ezzel a váltással, főleg akiket úgy osztottak be hogy éjszakás után délelőttös műszakkal folytatták. Utolsó nap szombat hajnalban hazaértek hétfőn meg reggel 6-ra már ott kellett lenniük munkára készen, hát megértem hogy sokan nem vállalják ezt be.

Hiába lenne igény fixen délelőttös/délutános vagy éppen éjszakás műszakra egyszerűbb ezt a váltott műszakot megszervezniük a cégeknek aztán néznek hogy sokan nem vállalják.

2023. júl. 6. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Nem érdemes munka miatt feláldozni az egészségét senkinek sem.

Abszolút senkinek sem egészséges ha folyamatosan változik mikor mennyit alszik, de biztos vagyok benne, hogy vannak erre sokkal érzékenyebb emberek, akiknek durvább következményekkel kéne számolniuk.

2023. júl. 6. 10:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Érthető, én is csináltam egy darabig, de soha többet. Engem nagyon szétvert és tiszta idegbeteg / ingerült voltam tőle a fáradtság mellett.
2023. júl. 6. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Érthető. Én még bsc elején éjszakáztam gyárba és kb kinyírja az alvásritmusodat.

Nappal alig bírtam elaludni, éjszaka alig bírtam ébrenmaradni, mire hozzászokna a tested jön a hétvége és megint megkeveredsz.

Hosszútávon szerintem nagyon egészségtelen ez.

2023. júl. 6. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Maximálisan érthető!
2023. júl. 6. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!