Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha közvetítő cégen keresztül...

Ha közvetítő cégen keresztül vesznek engem föl egy multihoz, az jár valamilyen hátránnyal?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért valamiért ódzkodom tőlük, mintha ingatlanosok lennének csak más területen.
2023. júl. 5. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

Nem leszel kapcsolatban a valódi munkáltatóval. Gondolom munkaerő kölcsönző céggel mész. A multi bármikor kitehet, valójában ő veled nincs szerződésben. Neked nem kötelező semmit sem adnia úgy mint a saját dolgozóknak. Nem jár nála felmondási idő, semmi. Te egy senki vagy a szemében, egy termék amit kölcsönöz a közvetítőtől. Pénzt se biztos, hogy annyit kapsz mint a rendes belsős dolgozók, hanem azt amiben a kölcsönző céggel meg tudsz állapodni.

Fizetésemelés neked a multitól nem jár alapból. stb...

Nem ajánlom.

2023. júl. 5. 22:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy allashirdetesrol van szo, amit ilyen fejvadasz cegek hirdetnek, de nem irjak le hogy melyik cegrol van szo.
2023. júl. 5. 23:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Hogyne, én pl egy nagy bank egyik IT projektjén dolgoztam külsősként, nemrég kitalálták, hogy költséget csökkentenek, és kivágták az összes külsőst mint a macskát szarni, kereshettem új állást.
2023. júl. 6. 09:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Fejvadasz ceg mas. O ha szerez embert, jutalekot kap.

De ott nincs baj. A ceg vesz fel. A munkaero kozvetito, kolcsonzo a kerulendo.

2023. júl. 6. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!