Miket kérdez egy rutinos nemzetközi C+E kamionsofőr egy állásinterjún? Mik azok a legérzékenyebb pontok, amire mindenképp rá kell kérdezni? Milyen szempontok alapján célszerű a munkaadók közül választani?
Figyelt kérdés
2023. júl. 1. 18:32
12/22 A kérdező kommentje:
Itt van néhány:
• Milyen részekből tevődik össze a fizetés? Mennyi a kilométer-, üzemanyag- és túlórapénz? Az átlagosnál több felrakó és lerakó állomás bevállalása mennyit hoz még a konyhára?
• Hogyan tudom magam kiszámolni a fizetésemet?
• Van-e a cégnek szervizhálózata, vagy helyben kell (neked) elhárítani a hibát?
• Kiutazás van?
• Próbaidő hossza? Próbaidőre vonatkozó fizetés, szabályok?
• Milyen eszközöket ad a cég? Utólagos díjfizető eszközök? Navigáció, milyen?
• autógazda rendszer vagy váltós?
• Milyen munkarendek vannak? 3/1, 4/1 stb?
2023. júl. 2. 09:16
13/22 anonim válasza:
Km elszámolásba nehogy belemenj!!
14/22 A kérdező kommentje:
Aki kilométer elszámoltatással akar alkalmazni, az esélytelen nálam. Szerintem már mindenkinél. Ez egy beugratós kérdés részemről. Ha valamelyik cég erre kapható lenne, az már leírta magát nálam.
2023. júl. 2. 09:20
16/22 anonim válasza:
Km és üzemanyagnormás fizetésnél lépj ki az ajtón azonnal!
17/22 A kérdező kommentje:
Hát igen. Nem szeretnék úgy járni, mint nagyon sokan, hogy a saját kárukból tanulták meg, hogyna védekezzenek a lehúzós cégek ellen. Hál' istennek van ez az internet, meg facebook, meg hasonlók, amiből lehet tanulni, meg lehet osztani ezeket a károkat.
2023. júl. 2. 09:29
18/22 anonim válasza:
Én Olasz cégnél vagyok, de voltam már osztrákoknál is. A magyar munkáltatót felejtsd el amilyen hamar csak lehet.
19/22 A kérdező kommentje:
Köszi, igen, bár a Prevost Hungáriában gondolkodom. Tudom, éjszakai meló, de az nekem akár feküdhetne is az.
2023. júl. 2. 12:35
20/22 anonim válasza:
Én szerettem éjszaka dolgozni. Sokkal kevesebb gyökér van az utakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!