Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek kamuzik a főnököm,...

Szerintetek kamuzik a főnököm, ha erre hivatkozik?

Figyelt kérdés
Közölte, ha felemelné az általam kért nettó 5-600Ft-tal az órabéremet azt már nem tudná kitermelni a cég, akkor már egy fillért nem tudna belőle kivenni. Egyúttal lebszott, hogy követhetek fizetésemelést ilyen gazdasági helyzetben, örüljek, hogy még nem kellett a boltot becsuknia. Ez egy kis üzlet én pedig a szó szerint mindenes vagyok, és hiába nincs sok vevő attól még heti 5 napot itt vagyok és ezért keveslem a nettó 1.050Ft-os órabért, főleg hogy alig tudok ebből a fizetésből kijönni.
2023. jún. 30. 15:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ha van a közelben más munkalehetőség akkor menj oda. Éhbérért dolgoztat téged.
2023. jún. 30. 16:05
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Miért emelne a fizetéseden, ha a mostani (nevetséges) bérért is rendesen elvégzed a munkádat?
2023. jún. 30. 16:06
 3/11 A kérdező kommentje:
Második na nem éppen, mert épp emiatt lettem leoltva, hogy béremelést követelek, meg azzal zsarolom, hogy otthagyom és micsoda ember vagyok. Aktív keresésben vagyok, csak nem akartam szemét lenni, így először feltettem neki a kérdést hogy megadja az emelést vagy elmegyek máshova.
2023. jún. 30. 16:12
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Vannak ilyen szarháziak. A férjem főnöke is ilyen, és tudja, hogy nem talál másik melót, mert ilyen szaros gyárakba nem fog elmenni 3 műszakba, normális meló meg nincs itt.
2023. jún. 30. 16:56
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Mondj fel
2023. jún. 30. 17:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Simán felmondasz. Ennyiért bárhol találsz melót és tukkeppen ha ilyen ez a bolt akkor be kell zárni.ha korrekt akarsz lenni 1 hónapot maradj
2023. jún. 30. 18:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj! Ennél bármi betanított egyszerű meló jobb!
2023. júl. 2. 20:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet, hogy nem tudja kitermelni a béred, de ez a kommunikáció vállalhatatlan.
2023. júl. 9. 19:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Ennél többet adnak háznál hogy rendezgesd kicsit a portát.
2023. júl. 10. 07:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Tehát te kapsz nettó 1050 forintot, ha kedvezményed nincs, akkor az napi 8 órával számolva kb havi bruttó 265 ezer, ezzel neki havi 300 ezerbe kerülsz.

Ha 500 forinttal megemeli a nettó órabéredet, azaz 391 ezer bruttót kapnál, az neki 442 ezerbe kerülne. Ergo, ez az emelés neki havi 142 ezerrel kerülne többe. Gondolod, hogy annyira nem megy a bolt, hogy havonta magának 142 ezret nem tud kivenni? Azaz, NEKED több most a fizetésed, mint amennyit ő ki tud venni a cégből? El ne hidd!

Mindazonáltal amit kérsz az 47%-os emelés, ami max a mérnöki és IT szektorban reális és ott is csak akkor, ha nagyon alul volt fizetve az ember.

2023. júl. 10. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!