Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az jó jel ha a munkáltató...

Az jó jel ha a munkáltató felhívott?

Figyelt kérdés

Tegnap küldtem egy önéletrajzot, majd még aznap felhívtak és kérdezték hogy mikor tudnék kezdeni, és mondjak egy összeget amennyiért elvállalnám az adott pozíciót. Majd ezután mondták hogy email-on keresztül küldenek majd egy ajánlatot.

De telefonon nem mondták hogy menjek-e be interjúra.

Ez jó jel lehet?

2023. jún. 30. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Milyen munka ez?
2023. jún. 30. 15:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Tolmácsolás egy viszonylag nagy nemzetközi cégben, ide nem szeretném leírni hogy milyen nyelven.

Egy ismerősöm ugyan ebben a pozícióban dolgozik, és mondta hogy nincs elég munkaerő, mert Magyarországon kevesen beszélik az adott nyelvet.

Nekem csak az a fura hogy ha már felhívtak, akkor ennyi erővel miért nem interjúztatnak, és ehelyett miért akarnak egy “ajánlatot” küldeni email-on keresztül.

2023. jún. 30. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tolmács munkát nehéz tesztelni, ha nem tolmácsokat foglalkoztatnak egyébként
2023. jún. 30. 16:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy kicsit arra hajaz, ahogy engem interjú után rögtön egy szerződéssel kerestek meg. Ez is egy speciális szakterület. 1-2 lépés, azaz esetedben minimum az interjú, az én esetemben minimum az ajánlattétel kimaradt, de én a pozitív szóbeli visszajelzést is hiányoltam/hiányolnám, mielőtt bármit küldenek. Ezek szerint így megy ott ahol nincs ember. A mostani helyemen egyébként jelentkezésem után másnap hívtak telefonon hogy erősítsem meg a kívánt összeget. Innentől tudtam, hogy sínen vagyok, pedig volt még pár körünk.
2023. jún. 30. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
Mivel az ugyanebbent nem tudtad helyesen leírni, nálam nem te lennél a befutó.
2023. júl. 1. 00:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha ismerős dolgozik ott és “kezességet vállal”, te is tudod mire jelentkezel, akkor lehet ezért maradt ki.

Majd a próbaidőn kiderül, hogy megfeleltek-e egymásnak alapon.

2023. júl. 1. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!