Netes munkával 0.20 dollárt keresnék egy nap, az mennyi forintban?
0,20 dollár, az körülbelül 40 forint.
Ne erőltesd, inkább keress valahol 2 sörösüveget naponta.
Az többet ér
Van ismerősöm aki csinálja ezt két éve. Két éve jobban fizetett az oldal, olcsóbbak voltak a referenciák, így hamar eljutott olyan szintre, hogy már havi 60.000 -ret keressen vele. Te soha nem fogsz eljutni erre a szintre évek múlva se :) azóta minden ilyen oldal levan korlátozva, tényleg csak az idődet vesztegeted vele.
A több böngészős módszer nem működik, nagyon szigorúan veszik az ilyesmit. Ha most nem is, de később simán kirúgnak érte, mert észre veszik, az biztos.
persze hogy az ajánló minden jót ír róla, hisz ha regelsz alá regelsz, ami után ő jutalékot kap még jó hogy minden hülyeséget kitalál hogy beregelj alá...
sajnos egy-kettőbe én is bedőltem.
egyszer két hétig szórakoztam a gép előtt napi több órát, aztán elértem a kifizetési kvótát, erre még két hét telt el mire egyáltalán az alá aki alá beregeltem méltóztatott válaszolni, hogy miért nem kaptam meg a pénzt, erre közölte, hogy ja, bocsi nekem se fizettek én már rég nem foglalkozom vele...
a másik meg az volt, hogy amikor kitörölte magát a felettem levő valahogy én is törlésre kerültem, még szerencse hogy azzal nem vesződtem annyit
azóta az ilyenekkel nem is foglalkozom és sztem te se tedd!
Mit vártál? Hogy sima napi 10 perc klikkelgetéssel összeszedsz 50-60k HUF-t? Valaki egy hónapig dolgozik napi nyolc órában a gyárban csak kicsivel többért.
Amúgy aki ajánlotta ezt a melót nem hazudott. Tényleg össze lehet szedni 50-60k HUF-t feltéve ha sok embert meg tudsz hívni magad alá. Ő lehet hogy tényleg összeszed ennyit mások után. De ő egy a sokezerből és gondolom sok időt tölt beszervezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!