Aki dolgozott már kfc-ben vagy bambamarha burgerben, az megtudná osztani a tapasztalatait?
Amúgy a kigúnyolás honnan jótt? 😅
A bamba marha konkrètan egy ètteremlánc ès ez a nevük.
Ijesztő, hogy mennyire fogalmatlanul válaszolgatnak emberek 😀
Btw a kettő között, ha azonos a fizetès, a Kfc mellett szól, hogy jobbak a folyamatok, nagyobb multi, bár jó esèllyel a pörgès is nagyobb.
2. Neked mi bajod? 😃😆
Ez a neve az etteremnek kepzeld csak el😃
KFC -ben rövid ideig.
A vezetők nem erőltették a haverkodást, nem akarták erőszakosan megismerni a magánéletem legapróbb részletét is. Majd jön az magától idővel munka közben, apró részletekben (a bizalmaskodás, ismerkedés stb.)
Ez jó pont. A legtöbb, különösebb végzettséget nem igénylő munkahelyeken nem ezt tapasztaltam. Sajnos sok olyan ember van, akik erőszakosan meg akarnak ismerni.
Nekem elég max 1-2 ember, akivel bizalmaskodok, ha több akar bizalmaskodni, megismerni. Az lefáraszt, meg amúgy is csak a pletyka van belőle.
Semmi értelme.
Az interjún is lényegében szinte csak a munkáról volt szó.
A munkatársak vegyesek, kevesebb olyan ember volt, akik empatikusan, megértően álltak hozzám, segíteni próbáltak a munkában és a beilleszkedésben is.
Nem az az itt vagy, nem tudod még hogy mit, nincs rutinod, de csináld bazd+! hozzáállás. Ami az alja helyeken tipikus a túl régóta ott lévő, kiégett dolgozoknál, főleg idősebbeknél. A muszájból, évek óta ott robotoló munkások miért nem váltanak? Saját magukat és másokat is mérgeznek.
Az alja munkát az újakra szívesebben bízzák, pl. vidd ki a szemetet, ha nem fér bele a szemét a kukába, akkor mássz bele és ugrálj a szemétbe (szinte minden műszak vége felé valamiért engem kértek meg erre e nemes feladat elvégzésére).
Raktározás:
Elég nehéz, és nem kevés csirkével megpakolt ládát kell pakolni, de jó gyorsan, mert a futárnak dolga van és mennie kell tovább.
Vannak 25 kg körüli ládák is bőven.
Kevés fizu, cserébe a sz@rt is kihajtják belőled és ugráljak a szemétben minden nap.
Köszi, de nem.
A jobb helyekre, pozíciókra mint a legtöbb helyen itt is nyalási alapon lehet bekerülni. A hónap dolgozója általában itt is a nagydumás, extrovertált fazon. A főnök kiskedvence és pribékje (a teljesítménye nem tükrözi a valóságot, de ez lényegtelen). Szimpátia alapon működik.
A kaja 1 valamilyen nagyobb vagy 2 kis szendó, krumpli, üdcsi. A szünetet le kell dolgozni.
Remélem tudtam segíteni.
*Majd jön az magától idővel munka közben, apró részletekben (a bizalmaskodás, ismerkedés stb.), vagy nem. Ne legyen már kötelező, erőltetett seggnyalás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!