Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki dolgozott már kfc-ben...

Aki dolgozott már kfc-ben vagy bambamarha burgerben, az megtudná osztani a tapasztalatait?

Figyelt kérdés
a két hely között filozok, fizetés és beosztás hogy működik?

#munkahely #KFC #gyorsétterem #bamba marha burger
2023. jún. 27. 01:58
 1/8 anonim ***** válasza:
6%
Teljesen felesleges veled barmit megosztani. Aki igy gunyolja a leendo munkahelyet, az nem valo oda. Gondolom kenyszerpalya neked, mert tanulni az budos volt, de elore lefitymalni az megy. Sok sikert az eletben.
2023. jún. 27. 02:30
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
rabszolga meló.
2023. jún. 27. 05:30
 3/8 A kérdező kommentje:
a gúnyos megjegyzést megtarthatja mindenki magának, és szerintem nem ismerjük egymást hogy ilyen következtetéseket írj:). Akinek meg nincs ebben tapasztalata, az meg ne írjon vagy ne itt rontja már a levegőt!
2023. jún. 27. 06:26
 4/8 Hintalow ***** válasza:
100%

Amúgy a kigúnyolás honnan jótt? 😅

A bamba marha konkrètan egy ètteremlánc ès ez a nevük.

Ijesztő, hogy mennyire fogalmatlanul válaszolgatnak emberek 😀

Btw a kettő között, ha azonos a fizetès, a Kfc mellett szól, hogy jobbak a folyamatok, nagyobb multi, bár jó esèllyel a pörgès is nagyobb.

2023. jún. 27. 12:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

2. Neked mi bajod? 😃😆

Ez a neve az etteremnek kepzeld csak el😃

2023. jún. 27. 12:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Marmint elsőnek akartam ezt irni.
2023. jún. 27. 12:23
 7/8 anonim válasza:

KFC -ben rövid ideig.

A vezetők nem erőltették a haverkodást, nem akarták erőszakosan megismerni a magánéletem legapróbb részletét is. Majd jön az magától idővel munka közben, apró részletekben (a bizalmaskodás, ismerkedés stb.)

Ez jó pont. A legtöbb, különösebb végzettséget nem igénylő munkahelyeken nem ezt tapasztaltam. Sajnos sok olyan ember van, akik erőszakosan meg akarnak ismerni.

Nekem elég max 1-2 ember, akivel bizalmaskodok, ha több akar bizalmaskodni, megismerni. Az lefáraszt, meg amúgy is csak a pletyka van belőle.

Semmi értelme.

Az interjún is lényegében szinte csak a munkáról volt szó.

A munkatársak vegyesek, kevesebb olyan ember volt, akik empatikusan, megértően álltak hozzám, segíteni próbáltak a munkában és a beilleszkedésben is.

Nem az az itt vagy, nem tudod még hogy mit, nincs rutinod, de csináld bazd+! hozzáállás. Ami az alja helyeken tipikus a túl régóta ott lévő, kiégett dolgozoknál, főleg idősebbeknél. A muszájból, évek óta ott robotoló munkások miért nem váltanak? Saját magukat és másokat is mérgeznek.

Az alja munkát az újakra szívesebben bízzák, pl. vidd ki a szemetet, ha nem fér bele a szemét a kukába, akkor mássz bele és ugrálj a szemétbe (szinte minden műszak vége felé valamiért engem kértek meg erre e nemes feladat elvégzésére).

Raktározás:

Elég nehéz, és nem kevés csirkével megpakolt ládát kell pakolni, de jó gyorsan, mert a futárnak dolga van és mennie kell tovább.

Vannak 25 kg körüli ládák is bőven.

Kevés fizu, cserébe a sz@rt is kihajtják belőled és ugráljak a szemétben minden nap.

Köszi, de nem.

A jobb helyekre, pozíciókra mint a legtöbb helyen itt is nyalási alapon lehet bekerülni. A hónap dolgozója általában itt is a nagydumás, extrovertált fazon. A főnök kiskedvence és pribékje (a teljesítménye nem tükrözi a valóságot, de ez lényegtelen). Szimpátia alapon működik.

A kaja 1 valamilyen nagyobb vagy 2 kis szendó, krumpli, üdcsi. A szünetet le kell dolgozni.

Remélem tudtam segíteni.

2023. nov. 2. 18:16
 8/8 anonim válasza:

*Majd jön az magától idővel munka közben, apró részletekben (a bizalmaskodás, ismerkedés stb.), vagy nem. Ne legyen már kötelező, erőltetett seggnyalás:

[link]

2023. nov. 2. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!