Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol találok az interneten...

Hol találok az interneten interjúkat női csúcsvezetőkkel?

Figyelt kérdés

Olyan kellene, ahol arról beszélnek velük, hogyan jutottak el a mostani pozíciójukba, mi jellemzi őket stb...

köszi

2010. okt. 12. 20:06
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Sehol, mert nincsenek ,legalábbis nagyon remélem. Maradj inkább főzni ,most ,takarítani. Szüljél a nemzetnek 3-4 gyereket. Tanulj otthon.
2010. okt. 12. 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
*mosni
2010. okt. 12. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Édesanyáddal is így beszélsz kedves metálos 47°%?

Gondolom ő fizeti a netedet is...szánalmas:)

2010. okt. 12. 20:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Amúgy HVG-ben van egy halom interjú, csak nevekre keress rá.

elsőnek meg üzenem, hogy bújja tovább a napiszart, tipikus megkeseredett szerencsétlen lehetsz.

2010. okt. 12. 20:23
 5/9 anonim ***** válasza:

szia, itt van egy lista, ha ezeket kiguglizod, találsz interjút!

[link]

2010. okt. 12. 20:25
 6/9 anonim ***** válasza:

20:23

Első vagyok. Hát nem igazán vagyok az amit írsz..

2010. okt. 12. 21:02
 7/9 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat! :)

Elsőnek üzenem, hogy a főzés, mosás megy a 2 éves gyerekem nevelése, a vállalkozásom fenntartása és a főiskola mellett...

Ez pedig fősulis feladat, amiről a házit csütörtökig meg kell írni, csak beírtam a google-ba, hogy csúcsvezető, interjú stb... de nem jött ki semmi érdemleges, de nézem majd a linkeket. Köszönöm!

2010. okt. 12. 23:58
 8/9 A kérdező kommentje:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:23

ez sajna csak leírás, nem interjú... ilyeneket találtam, de a tanárnak olyan kell, ami interjú és van szerzője is a cikknek :((

2010. okt. 13. 00:00
 9/9 A kérdező kommentje:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:25

itt első körben nem jártam sikerrel. Megtaláltam az 50 nevet, de interjút nem találtam, bár csak Horváth Rozira kerestem rá...

Na mindegy... Folytatom holnap... Anyu vigyáz holnap (ami már ma van :)) 1-1,5 órát a gyerkőcre, addig összedobok 4000 karaktert... Közben egy évfolyamtársam küldött át pár cikket a Haszon Nőknek magazinból. Ha jobbat nem találok, akkor max abból írok...

Azért köszi a segítséget.

2010. okt. 13. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!