Hol találok az interneten interjúkat női csúcsvezetőkkel?
Olyan kellene, ahol arról beszélnek velük, hogyan jutottak el a mostani pozíciójukba, mi jellemzi őket stb...
köszi
Édesanyáddal is így beszélsz kedves metálos 47°%?
Gondolom ő fizeti a netedet is...szánalmas:)
Amúgy HVG-ben van egy halom interjú, csak nevekre keress rá.
elsőnek meg üzenem, hogy bújja tovább a napiszart, tipikus megkeseredett szerencsétlen lehetsz.
20:23
Első vagyok. Hát nem igazán vagyok az amit írsz..
nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat! :)
Elsőnek üzenem, hogy a főzés, mosás megy a 2 éves gyerekem nevelése, a vállalkozásom fenntartása és a főiskola mellett...
Ez pedig fősulis feladat, amiről a házit csütörtökig meg kell írni, csak beírtam a google-ba, hogy csúcsvezető, interjú stb... de nem jött ki semmi érdemleges, de nézem majd a linkeket. Köszönöm!
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:23
ez sajna csak leírás, nem interjú... ilyeneket találtam, de a tanárnak olyan kell, ami interjú és van szerzője is a cikknek :((
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:25
itt első körben nem jártam sikerrel. Megtaláltam az 50 nevet, de interjút nem találtam, bár csak Horváth Rozira kerestem rá...
Na mindegy... Folytatom holnap... Anyu vigyáz holnap (ami már ma van :)) 1-1,5 órát a gyerkőcre, addig összedobok 4000 karaktert... Közben egy évfolyamtársam küldött át pár cikket a Haszon Nőknek magazinból. Ha jobbat nem találok, akkor max abból írok...
Azért köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!