Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha a munkaügyi hivatal kiutal...

Ha a munkaügyi hivatal kiutal egy munkára, elmegyek de nem fogadom el, kitörölnek a rendszerből és nem kapok pénzt?

Figyelt kérdés

Van egy lehetséges állásom, de ha oda nem vesznek fel akkor is inkább magamnak szeretnék keresni (közelben).

Most olyan munkát ajánlottak ami 1 órára van tőlem (oda-vissza) és a pénz sem elég jó. Nem akarom elfogadni, de annak sem örülnék, ha kivesznek a rendszerből és nem kapok pénzt.

2023. jún. 26. 13:17
 1/8 A kérdező kommentje:
1 óra út oda is és vissza is a pénz nettó 180k ... Felejtős
2023. jún. 26. 13:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak ilyen munkákat találok nettó 160-180, nem tudom, hogy gondolják, hogy ebből meg lehet élni egyáltalán.

Nekem azt mondták, hogy nem kötelező elfogadni, de nem jár utána a segély. Lehet máshol nem így megy.

2023. jún. 26. 13:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Ilyen egy elbaszkurált rendszert... Teljesen kivagyok. Én mondtam a munkaügyibe majd én keresek magamnak, erre azt mondta, hogy ki kell utaljuk valahova, mert a főnök ideges lesz. Hát engem ne kötelezzenek semmire. Persze majd gyári munkába elmegyek dolgozni 180-ért, nem tudom hogyan gondolják... Még ez 3 hónap is sok ennek a **** országnak, hogy a saját állam polgárait kifizessék. Szégyen -.-
2023. jún. 26. 13:27
 4/8 A kérdező kommentje:
És szerintem direkt ilyen szar helyekre utalnak ki mindenkit, akiknek kell fizetni támogatást. Nehogy még a végén 3 hónapig keljen fizetni neki... Ha meg nem tetszik akkor helló vagy mi?
2023. jún. 26. 13:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Az a szomorú, hogy Magyarországról elkell menni külföldre dolgozni, hogy az ember megélhessen. Nem a lustaságommal van baj, hanem azzal ami itthon folyik. Akkor azt mondod senki ne dolgozzon itthon? Jó ez így ahogy van? Mindenki örömmel, tapsikolva nézi ahogy kiveszik a pénzt a mi tárcánkból és eldrogozzák a kedves vezetők meg luxus telkeket vesznek maguknak. Nemsokára befogunk csődölni. Ennyi pénzért senki nem fogja az alja munkákat elvégezni.
2023. jún. 26. 13:44
 6/8 NTBS ***** válasza:

Ne foglalkozz vele.

Találj magadnak jobbat.

2023. jún. 26. 14:08
 7/8 Senior Séf ***** válasza:
Amíg futja a tartalékodból, próbálj saját magad munkát keresni. Ha nem megy, állj be a felajánlott helyre a próbaidő végéig. Akkor mondj fel. Úgy tudom,ilyen esetben újra indul az álláskeresési támogatás. (De erre azért kérdezz rá a munkaügyi hivatalban.)
2023. jún. 27. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Na mi volt?

kivettek a rendszerből?

2023. dec. 3. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!