Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres most egy kezdő...

Mennyit keres most egy kezdő olajmérnök?

Figyelt kérdés
És begy 5-10 év tapasztalattal rendelkező Magyarországon? Nem nagyon találtam adatokat.
2023. jún. 25. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Mi az, hogy olajmérnök?
2023. jún. 25. 22:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon meggondolnam , hogy mérnöki területen belül is milyen irányban megyek. Van egy 3-4-5 amivel jól lehet keresni a többi 10 meg elég gyenge is lehet.
2023. jún. 25. 23:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Olajmérnökként nagyon jól lehet, ebben biztos vagyok. Csak osszeget nem tudok. Még talán a villamos és mechatronikai mérnök amivel jól lehet keresni. A gépészmérnök jön utánuk, de ők mára már nem kiemelkedően keresnek.
2023. jún. 26. 04:58
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Túl sok allaslehetoseget nem dobott fel nekem ami azért ritkán jelent jot. Persze ha biztos vagy a fizetéseket tekintve akkor oké.
2023. jún. 26. 05:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyedül az olajmérnök pontos fizetését nem tudom. A faluban ahol lakom egy olajmérnök van és nagyon látszik, hogy milliókat keres MO-on. Gondolom nem ez az átlag, de már 10 éve is nagyon jól keresett. A többiről amiket írtam, több cikk is van, több szakmában dolgozó ember írta meg, hogy ő mennyit keres.
2023. jún. 26. 06:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

1 emberből vonsz le következtetést.

Ennyi ésszel nem ajánlom az egyetemet.

Illetve értelmes embert a szakmai szeretete is hajtja, nem csak a pénz.

Menj el inkább a gyartosorra dolgozni.

2023. jún. 26. 06:27
 7/9 A kérdező kommentje:

Ezért tettem fel a kérdés. Mert én csak egy embert ismerek. Viszont ismerek több gépészt, villamosmérnököt és ők fixen kevesebbet keresnek.

Én imádom a matekot meg a fizikát és jó is vagyok bennük. Ezért gondoltam valami mérnök egyetemre.

2023. jún. 26. 07:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Írsz a MOL-nak egy e-mailt és megkérdezed tőlük.
2023. jún. 26. 08:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok olajmérnök csak olajasszisztens az bruttó 375k
2023. jún. 26. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!