Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan találhatnám meg az...

Hogyan találhatnám meg az álompozimat?

Figyelt kérdés

Gyűlölöm a sablonos embereket, és a sablonos életet. Olyan pozit keresek, amiben Én lehetek, amit szinte rám szabtak.

Hol találhatom meg? Nektek hogy sikerült olyan nyitott pozit találni, ami megfogott? Mit írtatok a CV-be, amivel sikerült kitűnni a tömegből?

#CV #Nyitott pozi #Álompozi
2023. jún. 25. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Előbb írd le mit jelent az, hogy "Te lehetsz" és talán jobban tudunk segíteni.

Vagy mikre gondolsz? Utazás? Kötetlen munkaidő? Kis munkával sok fizetés?

2023. jún. 25. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:

"Nektek hogy sikerült olyan nyitott pozit találni, ami megfogott?"

Úgy hogy nem egy adott 'pozit' kerestem hanem olyan területen folytattam egyetemi tanulmányokat amit szabadidőmben hobbiként is szívesen csináltam, így több nyitott pozíció közül is válogathattam ahol lényegében a számomra fontos elvárások teljesülnek és még azzal is foglalkozom ami az érdeklődési köröm.

2023. jún. 25. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Már megtaláltad. Álmodik a nyomor.
2023. jún. 25. 13:25
 4/4 anonim ***** válasza:
az én álmom az volt, hogy ne másnak az alkalmazottja legyek és olyan munkát csináljak, ami nem függ az időmtől (nem órabérem van).
2023. jún. 25. 13:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!