Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi tortenik ha nem megyek be...

Mi tortenik ha nem megyek be dolgozni?

Figyelt kérdés
Vasarnap mennem kell dolgozni, de nekem mas programom van, szoltam hogy nem nagyon tudok bejonni, de azt valaszoltak hogy vasarnapra nincs szabadsag. Ugy heti 5napot dolgozok, de az a het barmelyik napjara eshet es vasarnapra be vagyok osztva. Mi tortenik, ha egyszeruen nem megyek be? Tobb mint egy eve dolgozom mar itt es soha nem volt panasz a munkamra es nemszoktam ilyeneket csinalni, de most muszaj lesz.
2023. jún. 23. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kirugnak valoszinuleg. Ha nem kerdeztel volna ra, akkor jelenthettel volna beteget, de igy gyanus.
2023. jún. 23. 21:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
igazolatlan távollét, írásbeli figyelmeztetés.. feltételezem valami gyárban vagy boltban tolod, ott van ilyen f*s beosztás.
2023. jún. 23. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Irásbeli figyelmeztetés, aztán pikk pakk kirugnak.
2023. jún. 23. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ menynire nehéz helyetted mást találni, ha van jelentkező akkor akár isntant mondják, hogy pá, ha nicns akkor lehet megúszod egy figyelmeztetéssel.
2023. jún. 24. 03:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Es ha van a honapban kb 20 ora tuloram, akkro azt nem tudjak esetleg levonni?
2023. jún. 24. 07:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem az a baj, hanem, h nincs megoldva a helyettesitesed.
2023. jún. 24. 07:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
De nincs aki helyetted dolgozzon. Te vagy beosztva.
2023. jún. 24. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!