Mennyi a reális fizetés egy felszolgálónak?
- 17 éves vagyok
- anyanyelvi szinten beszélek angolul (középfokról már papírom is van)
- tapasztalatom nincs
Mennyi a reális napi bér? Mindenképp napi bért írjatok! Köszi mindenkinek!
17 évesen még nem szolgálhatsz fel alkoholt, illetve tapasztalat hiányában szerintem első körben commis de rang pozícióban tudnál elhelyezkedni, ami nem rossz tapasztalatszerzés szempontjából.
Hogy mennyi a fizetés? Jó kérdés.
Budapesten szerintem olyan nettó 1500-2000 per óra között mozog, sanszos hogy minimálbéres vagy egyszerűsített foglalkoztatással.
Videki tapasztalatom nincs, de szerintem nem lehet több 1500 per óránál.
Ha hosszútávon képzeled el ezt a szakmát, akkor személy szerint nagyobb, ismert hotelláncokat javasolnék, ott be is jelentenek, minden papírozva van, jobban értékelik a nyelvtudást, plusz lehet előre lépés lehetőség is.
Első vagyok.
Balatoni munkákról hallottam jókat és rosszakat is egyaránt.
Keményen kell dolgozni dögmelegben, a fizetés nem rossz (már ha megkapod tisztességesen) és hosszú órákat kell dolgozni, nem ritka a 12-14.
Kívánom neked a lehető legjobbakat, de annyit tanácsolnék, hogy ne hagyd magad kihasználni, az első Red flag-nél állj tovább.
Szerencsére fordult a kocka, nekik te jobban kellesz, mint fordítva.
Sok sikert!
Kérdezz vissza:
On hogyan látja a reális orabert az én esetemben? Herotom van hogy mondj egy bért aztán vagy túl alacsony vagy túl magas bért kérsz.
De mivel Balaton, (jatt a tiéd?) sok ember, 0 munkatapasztalat, 2000 Ft minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!