Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elsőből lettem az utolsó?

Elsőből lettem az utolsó?

Figyelt kérdés
Kaptam egy előléptetést a munkahelyemen, mert én voltam a (vagy az egyik) legjobb a csapatban. Egy hónapja tréningeket kapok az új pozíciómhoz. Nem értek még mindent, de elég összetett, amikor kezdtem azt mondták, hogy egy év lesz kb. mire beletanulok. Ma elég rossz passzban voltam a tréning alatt, a trénerem pedig azt mondta, hogy "nem fog ez így menni". Aztán korrigált és hozzátette, hogy csak koncentráljak jobban és nem akarja, hogy elveszítsem a motivációm. Valóban egy olyan dolog volt, amit már megbeszéltünk előtte párszor, én pedig szétszórt voltam ma nagyon. Most viszont úgy érzem, hogy semmi kedvem bemenni dolgozni és ez az egész nem is nekem való. Ti mit tennétek, felmondanátok és keresnétek egy olyan állást, ahol több sikerélményetek van, akár kevesebb fizuért?
2023. jún. 21. 20:20
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Kevesebb fizuért biztos hogy nem. Többért igen.
2023. jún. 21. 20:39
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
És gondolod, máshol elég, ha ülsz, mint a krumpli és nem fejlödsz????
2023. jún. 21. 20:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem ül senki mint egy krumpli. Kérdésben kifejtettem
2023. jún. 21. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Én jártam hasonlóképpen, papíron nagyon jónak tűnt az új pozi, aztán a gyakorlatban utáltam 2 hónap után (pedig hamar betanultam), sajnos nagyon nem volt nekem való. Váltottam végül új helyre.
2023. jún. 21. 20:53
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Én egy hónap alatt még nem adnám fel. Egyszer fordult elő velem ilyen és ott 3 hónap volt az, amíg tréningeket kellett csinálni, utána mentem élesben. Fel a fejjel, mindenkinek lehet rossz napja, amikor dekoncentráltabb, nem véletlenül választottak ki, alkalmas vagy rá. A trénerednek valószínűleg kicsúszott a száján ez a szerencsétlen mondat, hiszen korrigált egyből és szándéka szerint pont az a célja, hogy lelkesítsen, nem pedig az, hogy letörjön. Minden kezdet nehéz, 1 hónap után még korai lenne kiszállni, aludj egy nagyon felejtsd el a mai napot, holnap új nap virrad, új lehetőségekkel. :-)
2023. jún. 21. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:
24%
Az az előléptetés, amihez tréningeket kell végezni, nem jó. A végén még dolgoznod is kell. Olyan előléptetés kell, amihez nem kell tréning, mert egyre több fizetés mellett egyre kevesebb a teendőd, a végén pedig eljutsz odáig, hogy csak továbbítod a beérkező e-maileket és tökéletes semmirekellő multis menedzser lesz belőled.
2023. jún. 21. 21:23
 7/10 anonim válasza:
91%
Szerintem várj még kicsit,hátha kedvet kapsz az új pozícióhoz,pl elkezded jobban megérteni. Én is új pozícióban vagyok és eleinte nagyon nehéz volt,semmit sem értettem, még most is rengeteg kérdésem van,de ne add fel,mert épp szar passzban voltál.Más munkahelyen is lesz szar napod és lesz,hogy nem lesz kedved bemenni,de egy jo pihenés vagy kikapcsolódás a barátokkal majd meghozza újra a kedved.:) Mellesleg kinek van kedve munkába menni?😅
2023. jún. 21. 22:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Többiek sem csinaltak gondolom abból lelki ismereti kérdést, hogy ők még az eloleptetes lehetőségehez sem talaltattak elég jónak. Zűrös ev van sok munkahely korul , én nem valtanek. Csinalnám a tréningeket azt is ugyanúgy fizetik gondolom:D
2023. jún. 22. 05:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a baj a mostani mentalitással, hogy az első nehézségnél sokan feladják,inkább elmenekülnek. Szerintem adj neki időt, tanulj be utána gondold át. Nekem is volt rosszabb időszakon, mikor úgy gondoltam hogy áhh hagyom a francba, aztán kicsit helyreállram lelkileg és mentem tovább és nem bántam meg, hogy maradtam. Gondolom azért léptettek elő mert érdemesnek és értelmesnek találtak rá.
2023. jún. 22. 08:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Ideiglenesen lehet menni akár kevesebb fizuért is más helyre, amíg összeszeded magad. Még jól is elsülhet az új hely. Gondolom úgysem olyan kevés lesz majd, amiből ne tudnál megélni. De előtte tényleg gondold át a jelenlegi helyet.
2023. jún. 22. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!